Lilja prøver å venne seg til at kvalmen er kommet for å bli, og flytter fokus mot babyen i magen. Er det en liten gutt eller ei jente der inne? Hva peker tegnene på? I tillegg er det ikke så enkelt å finne en kjole som passer til bryllupet de blir invitert i.

Sist oppdatert: 22. november 2013

Men selv om Lilja venner seg til kvalmen, blir hun overrasket over den slitsomme hodepinen som melder seg. Og er det egentlig trygt å ta Paracet?

Betyr forresten hodepine at hun snart kan handle rosa? Det er fortsatt noen uker igjen til ultralydundersøkelsen, men Lilja tar en opptelling på hva som er ulikt fra sist gang. Men er det mest ønsketekning?

Vil Lilja finne en kjole som passer til bryllupet, og vil hun klare seg gjennom selskapet uten å overmannes av kvalme? Imens har lillegutt hjemme barnevakt.

Les blogginnleggene så finner du svaret!

Uke 14: Gutt eller jente i magen?
Er ikke dette svangerskapet veldig ulikt det forrige, da vi fikk en gutt, undrer Lilja. Men mannen mistenker at Lilja finner forklaringer som stemmer overens med det hun ønsker seg.

Les blogginnlegget

 

Uke 15: Første jordmortime og bryllup
Lilja møter spent samme jordmor som sist, og blir overrasket over hvor mye det er å snakke om. I tillegg blir Lilja og mannen invitert i bryllup. Men hvordan finner man en fin kjole som passer til gravidmagen?

Les blogginnlegget

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelHun er da ikke en hund!
Neste artikkelAnmeldelse av meningsløse barneleker
DEL