Hjem Gravid Graviditetssymptomer

Graviditetssymptomer

Det er mye mulig at kroppen prøver å fortelle deg om graviditeten på en eller flere måter tidlig i svangerskapet. Det er stor forskjell på hvor sterkt man rammes av de ulike symptomene, men de fleste merker noe til det nye spirende livet.

Terminkalkulator

Er du gravid? Gratulerer! Blant det aller første mange gjør er å finne ut når babyen er ventet. Bruk terminkalkulatoren til å finne termin og små og store milepæler i svangerskapet.

Oppblåst mage

Mange gravide føler seg oppblåste og plages av treg mage. Hormonene østrogen og progesteron gjør den glatte muskulaturen i hele kroppen din slappere. Dette...

Bestill graviditetester i Babyverdens shop

Bestill graviditetstester med 3 tester i en pakke, eller en pakke med 1 test som kan gi svar allerede 6 dager før forventet mens.

Kjøp eggløsningstester og graviditetstester i Babyverdens shop

Følg graviditeten i Babyverden-appen

Følg graviditeten uke for uke og dag for dag i Babyverden-appen. Se hvordan babyen utvikler seg, lytt til podcast uke for uke og bli kjent med din terminklubb.

Halsbrann (Kardialgi)

Denne sviende, brennende følelsen like bak brystbenet er det mange som stifter bekjentskap med. Hormonene progesteron og østrogen påvirker ringmuskelen, eller lukkemuskelen, som sitter der...