Hjem Baby

Baby

Velkommen til alt om barn på Babyverden. Vi har tusenvis av artikler om barn, og under finner du noen av dem. Du kan vise mer i den aktuelle kategorien, eller trykke på selve kategorien for alle artiklene. Du finner også aktuelle verktøy og podcaster.

Barnet måned for måned

Følg barnets uke for uke i starten og så måned for måned til barnet fyller 3 år. Få informasjon om fysisk og psykisk utvikling og gode tips til deg som forelder.

Navnet Skule passer godt inn i trenden med å velge gamle nordiske navn.

Søvn

Vekst og utvikling

Podcast: Babyens første år

Barnelege og psykologspesialist forklarer i 12 episoder om barnets utvikling fysisk og psykisk, og gir gode tips og råd til deg som forelder.

Amming

Kosthold

Gråt

Stell og bleier

Spedbarnsboken

Ledende fagfolk på sine områder gir deg råd om alt fra amming og søvn til oppdragelse og barnehagestart. Boken har 210 sider og er gratis. Du får den på ditt fødested eller kan bestille den her (du betaler da kun porto).

Bestill Spedbarnsboken 2024-2025

Lek og læring

Oppdragelse

Bli med i din barselklubb på forumet

På Babyverdens forum finner du termin- og barselklubber for hver eneste måned hvert eneste år. Dermed kan du bli kjent med andre som har fått barn samtidig med deg.

Sykdom og symptomer

Sikkerhet og førstehjelp

Følg ditt barns utvikling i Babyverden-appen

Du har kanskje brukt Babyverden-appen i graviditeten allerede og er godt kjent med den, men visste du at den fortsetter å følge barnets utvikling helt fram til treårsdagen?

Babyverden-appen

Helsestasjonen

Vaksiner

Bli med i trekning av disse flotte premiene

Hver måned trekker vi en heldig vinner som får hele denne flotte gavepakken. Det eneste kriteriet for å bli med i trekningene er å være medlem i Babyverden.

Smokk

Tenner

Lytt til Babyverden-podcasten

I podcasten Babyverden snakker vi med en ekspert i hver episode. Mange av podcastene handler om små barn og mange handler om foreldre.

Klær og utstyr

Barnehage

Få nyhetsbrev tilpasset ditt barns alder

Ønsker du å få tilsendt e-poster spesialtilpasset ditt barns alder? I disse får du gode råd til deg som forelder, og tips om ting du kan finne på sammen med barnet ditt.

Bæring

Barseltiden

Kalkulator: Så høyt blir barnet ditt

Det kan være vanskelig å forestille seg hvor stort barnet vil bli som voksen. Men det er en måte å finne det ut på.

Bursdag

Premature barn

Følg oss i sosiale medier

Følg @Babyverden.no på Instagram, TikTok og Facebook for daglige og ukentlige innlegg om alt som handler om det å få og ha små barn.

Krybbedød

Personlige historier