Hjem Prøver

Prøver

Velkommen til alt om å prøve å bli gravid på Babyverden. Under finner du artikler om det å prøve selv og det å få hjelp til å bli gravid. Du kan vise mer i den aktuelle kategorien, eller trykke på selve kategorien for alle artiklene. Du finner også aktuelle verktøy og podcaster.

Eggløsningskalkulator

I maks to døgn etter eggløsningen kan egget befruktes. Det beste tidspunktet for unnfangelse kan være vanskelig å finne frem til. Finn din mest fruktbare periode her!

Kjøp eggløsnings- og graviditetstester i Babyverdens shop!

Finn din eggløsning med eggløsningstester. Det er 5 tester per pakke. Du kan også kjøpe graviditetstester med 3 tester i en pakke, eller en pakke med 1 test som kan gi svar allerede 6 dager før forventet mens.

Kjøp eggløsningstester og graviditetstester i Babyverdens shop

Følg syklusen i Babyverden-appen

Finn eggløsning og din fruktbare periode i Babyverden-appen.

Hva kan føre til dårlig sædkvalitet?

Kan røyking føre til dårlig sædkvalitet? Ja, røyking skader sædceller og reduserer fertiliteten. Med andre ord, røyking gir dårligere sædkvalitet. Undersøkelser viser at røyking fører...

Kostholdstips for prøvere

Frøyaklinikkens kostholdstips Torolf Holst-Larsens tips deg som vil gå ned i vekt Helsedirektoratets kostholdsråd – Ufrivillig barnløshet er et økende problem. Kvinnens alder trekkes ofte fram som...

Snakk med andre som prøver å bli gravide

I "Vi som prøver"-forumet møter du andre som også drømmer om en baby. Noen gleder seg til å komme i gang med prøvingen, mens andre har prøvd lenge.

Lytt til podcaster om å prøve å bli gravide

Noen av Babyverden-podcastene handler om å prøve å bli gravid, følelsene som gjerne kommer når man prøver og gjerne ikke lykkes, og om hjelpen som finnes.