BabyverdenEndre mine opplysninger

Endre mine opplysninger

Av Babyverden 3588 Sist oppdatert 19.04.17
For å kunne bruke enkelte tjenester på Babyverden og i våre apper må du fylle ut aktuelle personopplysninger. Når du oppdaterer disse opplysningene får du alltid riktig informasjon, enten det er på Min side, i nyhetsbrev eller i app.

Du bruker samme innlogging på Min side som i appen Gravid og barn. Er du ikke allerede medlem, men ønsker å bli det kan du gjøre det her: Bli medlem

Redigere mine opplysninger:

Lenke til Min side finner du øverst på Babyverden (over logoen). Helt til høyre på desktop og på den røde prikken på mobil (når du trykker på den får du opp «Logg inn» nederst på skjermen) finner du pålogging. Når du er pålogget vil initialene dine vise på samme sted.

I appen Gravid og barn trykker du på tannhjulet for å endre dine opplysninger. Du kan også registrere deg ved første (eller senere) gangs bruk for at appen skal huske dine opplysninger og få tilgang til mer av innholdet.

Har du problemer med bruk av nettstedet eller appen, kan det være greit å vite at informasjonen er tilgjengelig begge steder. Du kan derfor bruke den andre inngangen for å redigere ved behov.

Melde av nyhetsbrev:

Nederst i nyhetsbrevene du får fra oss er det en lenke du kan klikke på for å avslutte abonnementet. Går ikke det, kan du sende en e-post til kundeservice@babyverden.no

Les mer om vilkår for bruk og personopplysninger her.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: