Om oss

Av Babyverden 10060 Sist oppdatert 21.10.13
Babyverden.no eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger. Sandviks AS tilbyr bøker, veiledning og produkter som påvirker og stimulerer barns utvikling på en positiv måte.

Sandviks er et stort univers som er til for deg som er, eller skal bli, forelder.

Nyttig informasjon

I tillegg til nettstedet Babyverden har vi Babyverden-appen (til iphone og android) som lar deg følge babyen dag for dag, uke for uke og måned for måned.

Du kan snakke med andre i samme situasjon på forumet (på nett).

Du kan velge å lese deg opp om fødselen i Fødselsboken og om babyens første år i Spedbarnsboken.

Alt er gratis! (Noen av produktene krever innlogging, men er fortsatt gratis, og for å få tilsendt bøker kan du måtte betale porto.)

Nyttige produkter

I Goboken får du bøker tilpasset barnets alder – riktig bok til rett tid. Barn som blir lest for får et stort fortrinn i språkutviklingen, og lesing er kos både for små og store. Bøker er ikke lenger bare av papir eller tøy, mange er også digitale. Derfor har Goboken en egen bokapp (til iphone og android)

Bluum er en nettbutikk som selger alt fra supermyke ullklær til tøybleier, myke barnehagetøfler, matbokser, biteringer, bæreseler og mye mer.

Sandviks har også Babykort, Navnemerket, Gobokhandelen, Disneyklubben, Min første ABC, Min første 123, Mine første fakta, Lær å lese og Twinsy (med app til iphone og android).

Sandviks tilbyr tjenester og produkter som bidrar til positiv utvikling for barn – og trygghet og kompetanse for nye foreldre. Les mer om Sandviks her.

Sandviks er en del av AcadeMedia, som er et av Nord-Europas største utdanningsselskaper med ca 18 000 medarbeidere.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: