Redaksjonen i Babyverden består av fire dedikerte mammaer og journalister. Vi oppdaterer nettsidene daglig med artikler for prøvere, gravide og foreldre.  Og etter mange års erfaring vet vi hva målgruppen ønsker av informasjon.

Babyverden har over 100 000 registrerte brukere, og er et viktig nettsted for de som prøver å bli gravide, har baby i magen eller har blitt foreldre.  Søstersiden Familieverden er i ferd med å posisjonere seg som et viktig nettsted for familier med større barn. Over 150 000 unike brukere er innom oss hver eneste uke.

– Vi vil at nettstedene skal brukes aktivt. Her kan man følge svangerskapet uke for uke og babyen måned for måned. Vi har også både eggløsningskalkulator og terminkalkulator, som er blant vårt mest besøkte innhold. Artikkelbasen vår inneholder mange tusen artikler som gir relevant informasjon om alt fra svangerskapskvalme, kynnere og fødsel til søskenkjærlighet, trassalder og samlivsproblemer, forteller sjefredaktør Karine Næss Frafjord.

Fagfolk og eksperter
De fleste artiklene er skrevet av våre journalister, men vi bruker fageksperter som viktige kilder.
 Etter 46 år med Spedbarnsboken har vi opparbeidet oss et stort nettverk av dyktige fagfolk som vi bruker både som artikkelforfattere og kilder. Korrekt informasjon og troverdighet er svært viktig for oss.

Vi samarbeider også tett med jordmødre og helsesøster som flere ganger i uken svarer på spørsmål fra brukerne på forumet vårt. Men vi er samtidig bevisste på at våre tjenester ikke er et alternativ til jordmor og legebesøk. De er et supplement.

Fra den spede starten for over 10 år siden, har Babyverden vokst seg stor og levedyktig. I fjor lanserte vi storesøster Familieverden som tar over der babyer blir til barn, og når familien får nye spørsmål og utfordringer.

Vi er internasjonale
Vi har også lignende nettsteder i Finland, Sverige, Tyskland og USA. I Finland gir vi også ut Svangerskapsboken «Vauvan odotus» og Fødselsboken «Vauvan syntymä» til alle gravide.

 


DEL
Forrige artikkelSamboeren forventer at jeg skal gjøre alt husarbeidet
Neste artikkelHvem er vi som jobber med Babyverden?