Babyverden er nettstedet for deg som prøver, er gravid og/eller har barn. Vi som jobber i Babyverden er mødre, journalister og dyktige på forum. Vi oppdaterer nettsidene daglig, og etter mange års erfaring vet vi hva målgruppen ønsker av informasjon. På forumet er det alltid mange gode diskusjoner å hive seg med på!

Sist oppdatert: 22. mars 2012

Babyverden er et viktig nettsted for de som prøver å bli gravide, har baby i magen eller har blitt foreldre. Når barnet blir litt eldre følger søstersiden Familieverden opp med informasjon som passer til deg med barn over 2-3 år. Rundt 250 000 unike brukere er innom oss hver eneste uke.

– Vi vil at nettstedene skal brukes aktivt. Her kan man følge svangerskapet uke for uke og babyen måned for måned. Vi har også både eggløsningskalkulator og terminkalkulator, som er blant vårt mest besøkte innhold. Artikkelbasen vår inneholder mange tusen artikler som gir relevant informasjon om alt fra svangerskapskvalme, kynnere og fødsel til søskenkjærlighet, trassalder og samlivsproblemer, forteller sjefredaktør Karine Næss Frafjord.

Apper og sosiale medier
Den enkleste og beste måten å følge babyens utvikling – enten det er inni eller utenfor magen – er i appen Gravid og barn. Du kan også holde deg oppdatert på nytt innhold i appen Babyverden.

Du finner naturligvis også Babyverden i sosiale medier. Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram, eller få med deg siste nytt fra forumet på Snapchat (Babyverden Forum).

Fagfolk og eksperter
De fleste artiklene er skrevet av våre journalister, og vi bruker fageksperter som viktige kilder.

Etter over 50 år med Spedbarnsboken har vi opparbeidet oss et stort nettverk av dyktige fagfolk som vi bruker både som artikkelforfattere og kilder. Korrekt informasjon og troverdighet er svært viktig for oss.

Vi samarbeider også tett med jordmødre, ammehjelpere og andre eksperter som selv blogger på Babyverden.

Du finner mye nyttig informasjon på Babyverden, men det er viktig å huske på at våre tjenester ikke er et alternativ til jordmor og legebesøk. De er et supplement.

Fra den spede starten for cirka 15 år siden, har Babyverden vokst seg stor og levedyktig.

Vi er internasjonale
Vi har også lignende nettsteder i Finland og Sverige. Og appen vår lastes hyppig ned i India! I Finland gir vi også ut Svangerskapsboken «Vauvan odotus».

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?