Om ossBabyverden – Norges største nettsted for gravide og småbarnsforeldre!

Babyverden – Norges største nettsted for gravide og småbarnsforeldre!

Av Babyverden 10647
Babyverden er nettstedet for deg som prøver, er gravid og/eller har barn. Vi som jobber i Babyverden er mødre, journalister og dyktige på forum. Vi oppdaterer nettsidene daglig, og etter mange års erfaring vet vi hva målgruppen ønsker av informasjon. På forumet er det alltid mange gode diskusjoner å hive seg med på!

Babyverden er et viktig nettsted for de som prøver å bli gravide, har baby i magen eller har blitt foreldre. Informasjonen når opp til barnet er rundt 3 år, men noen problemstillinger gjelder også for eldre barn.

– Vi vil at nettstedene skal brukes aktivt. Her kan man følge svangerskapet uke for uke og babyen måned for måned. Vi har også både eggløsningskalkulator og terminkalkulator, som er blant vårt mest besøkte innhold. Artikkelbasen vår inneholder mange tusen artikler som gir relevant informasjon om alt fra svangerskapskvalme, kynnere og fødsel til søskenkjærlighet, trassalder og samlivsproblemer, forteller redaktør Maren Eriksen.

Apper og sosiale medier
Den enkleste og beste måten å følge babyens utvikling – enten det er inni eller utenfor magen – er i Babyverden-appen.

Du finner naturligvis også Babyverden i sosiale medier. Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram.

Fagfolk og eksperter
De fleste artiklene er skrevet av våre journalister, og vi bruker fageksperter som viktige kilder.

Etter over 50 år med Spedbarnsboken har vi opparbeidet oss et stort nettverk av dyktige fagfolk som vi bruker både som artikkelforfattere og kilder. Korrekt informasjon og troverdighet er svært viktig for oss.

Vi samarbeider også tett med jordmødre, ammehjelpere og andre eksperter.

Du finner mye nyttig informasjon på Babyverden, men det er viktig å huske på at våre tjenester ikke er et alternativ til jordmor og legebesøk. De er et supplement.

Fra den spede starten for cirka 18 år siden, har Babyverden vokst seg stor og levedyktig.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: