Hjem Gravid

Gravid

Velkommen til alt om graviditet på Babyverden. Vi har tusenvis av artikler om svangerskap, og under finner du noen av dem. Du kan vise mer i den aktuelle kategorien, eller trykke på selve kategorien for alle artiklene. Du finner også aktuelle verktøy og podcaster.

Uke for uke

Følg babyens utvikling fra befruktet egg til en ferdig utviklet baby klar til å bli født. Hver uke får du informasjon om babyen, og til deg/dere som skal bli foreldre.

8 uker gravid

Terminkalkulator

Er du gravid? Gratulerer! Blant det aller første mange gjør er å finne ut når babyen er ventet. Bruk terminkalkulatoren til å finne termin og små og store milepæler i svangerskapet.

Følg graviditeten i Babyverden-appen

Følg graviditeten uke for uke og dag for dag i Babyverden-appen. Se hvordan babyen utvikler seg, lytt til podcast uke for uke og bli kjent med din terminklubb.

Bestill plakat av fosterets utvikling

I Babyverden-shoppen kan du kjøpe en flott plakat som viser fosterets utvikling uke for uke gjennom graviditeten.

Lytt til podcasten Gravid uke for uke

Gravid uke for uke er Babyverdens egen gravid-podcast. Du finner den der du pleier å lytte til podcaster, i Babyverden-appen og her på Babyverden.no.

Bli kjent med din terminklubb

Lyst til å bli kjent med andre med termin samme måned som deg? Ta turen inn til din terminklubb på forumet.

Bli med i trekning av disse flotte premiene

Hver måned trekker vi en heldig vinner som får hele denne flotte gavepakken. Det eneste kriteriet for å bli med i trekningene er å være medlem i Babyverden.

Animasjon: Se barnet og magen vokse

Se babyen vokse fra et befruktet egg til en ferdig baby klar til å bli født. Se også hvordan den lille tar stadig mer plass i mors kropp. Ganske fascinerende hva som skjer, ikke sant?

Lytt til podcaster om graviditet

Gravide lurer på mye. Vi har spurt mange av de vanligste spørsmålene til eksperter i Babyverden-podcasten.

Få nyhetsbrev tilpasset din graviditet

Ønsker du å få tilsendt e-poster spesialtilpasset din graviditet? I disse får du nyttig informasjon og gode råd til deg som gravid og din partner.