Hjem Podcast Podcast: Babyens første år

Podcast: Babyens første år

Her forteller og forklarer barnelege Siw Helen Watts og psykologspesialist Grete Tangen Andersen om babyens utvikling fra fødselen til ettårsdagen. I 12 episoder, måned for måned, får du gode tips om hva du kan gjøre for å styrke barnets utvikling, og råd til deg som forelder. Du finner podcasten der du pleier å lytte til podcaster, i Babyverden-appen og du kan lytte i spillerne like under her:


Lytt til podcasten i Babyverden-appen

I Babyverden-appen følger podcastene babyen måned for måned – så slipper du å lete fram til riktig episode, for den ligger allerede klar for deg!


Lytt også til aktuelle episoder av Babyverden-podcasten:

I tillegg til Gravid uke for uke og Babyens første år, har Babyverden en podcast-serie hvor vi snakker med eksperter om alle mulige temaer som opptar prøvere, gravide og foreldre. Se Podcast: Babyverden-siden for full oversikt. Her er de nyeste som omhandler barn og foreldre. Klikk på titlene for å komme til flere podcaster om emnene eller velg "vis mer".

Hvor lenge skal babyen die ved hvert måltid?

I denne podcastepisoden møter journalist Janet Molde Hollund internasjonalt godkjent ammeveileder (IBCLC) Ingebjørg Finnesand. Hun er også daglig leder ved Ammeklinikken i Stavanger. Lytt til...

Forventninger når du skal bli bli mamma

Journalist Janet Molde Hollund møter helsesykepleierne Nina Espedal og Tone Kleppa Jåtten ved Hillevåg helsestasjon i Stavanger. De har blant annet skrevet to kapitler...