Hjem Podcast Podcast: Uke for uke

Podcast: Uke for uke

Lytt til fødselslege Tilde Broch Østborg og jordmor Annett Hegén Michelsen snakke om graviditeten uke for uke – om hva som skjer med babyen, hva som skjer i og med den gravides kropp og hvordan det lille nye livet påvirker både parforhold og familieliv. Du finner podcasten der du pleier å lytte til podcaster, i Babyverden-appen og du kan lytte i spillerne like under her:

Første trimesterLytt til podcasten i Babyverden-appen

I Babyverden-appen følger podcastene graviditeten uke for uke – så slipper du å lete fram til riktig episode, for den ligger allerede klar for deg!

Andre trimester


Tredje trimesterLytt også til aktuelle episoder av Babyverden-podcasten:

I tillegg til Gravid uke for uke og Babyens første år, har Babyverden en podcast-serie hvor vi snakker med eksperter om alle mulige temaer som opptar prøvere, gravide og foreldre. Se podcast-siden for full oversikt. Her er de nyeste som omhandler graviditet og fødsel. Klikk på titlene for å komme til flere podcaster om emnene.

Ultralyd rundt uke 12 og uke 18 – dette skjer

Journalist Janet Molde Hollund besøker overlege Asta Eymundsdottir på Stavanger Universitetssjukehus. Lytt til episoden her: Under reklamen finner du en skriftlig versjon av samtalen i podcasten....