Fødselen gikk utrolig fint, og jeg synes dette var en drømmefødsel. Fikk masse skryt av alle!

Sist oppdatert: 11. desember 2013

Da jeg våknet to dager etter termin, tenkte jeg at uff, dette kommer til å ta lang tid. Prinsessa inni magen koser seg virkelig, og vil ikke ut.

Jeg reiste en tur på kjøpesenteret med to venninner, og handlet litt. Var hjemme i ett-tiden og tenkte at jeg fikk sette meg ned og se litt på tv før jeg henter den andre prinsessa i barnehagen.

Les også:

Morten ble født i vann

De trodde ikke jeg var i fødsel

Jeg fikk ta imot babyen selv!

Mensmurringer
Klokken halv fire kjente jeg sterke menssmerter, men følte ikke fødselen var i gang. Likevel tenkte jeg at jeg ringer til sykehuset og reiser inn. Jeg var sikker på at jeg ville bli sendt hjem igjen.

Jordmor tok imot meg etter 45 minutter, og ville sjekke hvordan babyen hadde det. Jeg lå med en riemåler på magen for å få oversikten. Hun trodde ikke jeg var i fødsel, for jeg virket ikke ut til å ha så sterke rier.

Stor overraskelse
Riemåleren viste at jeg hadde ett minutt lange rier med ett minutt mellomrom. Da klokka var 17:30 sjekket hun om jeg hadde åpning. Plutselig sa hun «Oj, du er i skikkelig aktiv fødsel med 8 centimeter åpning!» Hun var helt sjokkert, for jeg viste ikke tegn til å være så langt i fødsel.

Jeg fikk panikk fordi mannen min ikke var der, og det ville ta en time før han kom. Jeg holdt veldig igjen, men klokken 18:33 begynte pressriene, og jeg måtte bare presse.

Etter 8 minutter med pressrier kom min lille prinsesse til verden. Hun var 3400 gram og 50 centimeter.

En drømmefødsel!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelJeg vil ha Hulken-kake!
Neste artikkelElliot ble født på ferie i Wales
DEL