Yummy Mummy kjenner samvittigheten gnage: mat, trening, baby som henger med på slep, og Yummy-mannen. Men lakenvalsen er i hvert fall unnagjort!

Sist oppdatert: 8. oktober 2014

#yummymummy fortsetter dokumentarprosjektet mot den perfekte mammakroppen. Snart er seks uker med hard trening og kostholdsplan fullført. Bare to uker gjenstår før jeg kan kaste meg ut i en hverdag fylt med kos og noen utskeielser.

I dag består alle dager av timer med personlig trener og en god del dårlig samvittighet…Samvittighet som kretser rundt mat som jeg stapper i meg som i prosjektperioden er forbudt. Dårlig samvittighet for at jeg drar en baby rundt med meg på all slags treningsavtaler. En samvittighet som gnager de dagene jeg ikke klarer å holde meg til treningsplanen. Og samvittighet ovenfor Yummy-mannen, som ikke akkurat sover ved siden av en uthvilt og ernergisk sexbombe…

Les også:
Er jeg yummy nok?

Glittermus

Den daglige outfit´en består hovedsakelig av treningstights og allværsjakke. Under der er kroppen dekket med korte legghår, litt for lange tånegler, en utrimmet bikinilinje (blant annet) og to litt slappe bryster som bærer preg av både vektnedgang og ammeøkter. JEG har ingen store problemer med at dette er hverdagen for øyeblikket, og for å være ærlig så er jeg ikke skråsikker på om Yummy-mannen krever så mye annet – men liiiiitt mer sexy, og liiiitt mindre sliten småbarnsmor hadde nok ikke vært å forakte.

Les også:
De lykkeligste har mest sex

Foreldre – men også kjærester

Sex – annerledes etter fødselen?

På tross av det allerede nevnte: vi har klart det! Det første samleiet etter fødsel. Jeg er ikke direkte nypult heller! Lakenvalsen fikk vi unnagjort for et par uker siden. Ca ni uker etter baby-leveransen. KRYSS I TAKET! Jeg har jo hørt flere skrekkhistorier fra virkeligheten. Det er mange kjærester som ikke kommer i gang under dyna før ALTFOR lenge etter fødsel. På mange måter kan jeg forstå det også. Det var ikke uten en del keitete bevegelser og småpinlige seanser at vi kom oss gjennom vår første propp. For det er det det føles ut som. En propp. Når den først er ute, ja så kan det jo hende at mannfolket slipper til en gang til før det våres igjen. 

 

Følg Yummy Mummys egen blogg.

Hva synes du om artikkelen?