De ansatte på det lokale apoteket, lurer nok på om jeg har et alvorlig fuktproblem. Jeg kjøper nemlig tre, fire flasker glidemiddel i måneden.

Sist oppdatert: 5. september 2014

Ja, jeg har et alvorlig fuktproblem. Men ikke der du tror. (Vel, av og til der og. Men jeg hadde ikke tenkt å legge ut om akkurat det her på bloggen).

Les også:
Yummy mummys, og oss andre litt godlubne mammaer

Fifty shades of chaos

Glidemiddel er nemlig helt fantastisk i håret. Jepp, du hørte riktig. Helt fantastisk. Det fjerner sånn brusete, elektrisk hår, og funker som bare det på tørre tupper.

Du har det bare i vått eller tørt hår, og voila. Håper blir tjukt og fint.

Les også: 
Wow, du har store lår!

Sex før og etter barn

Slutt å tukle med tingene mine!

Nei da, jeg skal ikke bli en sånn råååååsablogger som deler beautytips og sånn.

Men da jeg la ut dette glidemiddel-tipset på Instagram (casa_kaos for øvrig, hvis du vil ha flere «gode» tips) begynte diskusjonen å rulle.

Og plutselig kom det frem at blogger Avdeling Holt bruker krem for såre brystvorter på leppene. Andre bruker hemoroidekrem under øynene. Den er visst helt rå mot poser. Babypudder på vippene før maskara var et annet tips som kom inn.

Og da tenkte jeg, wow. All den kunnskapen som finnes der ute. Hvorfor bruke tusenvis av kroner på dyre produkter når noe så enkelt som glidekrem eller babypudder gjør susen.

 

Har du et litt utradisjonelt produkttips du vil dele? Legg det igjen under her.

La oss bli både smarte og vakre sammen.

Ta ta, fininger.

Følg Martes egen blogg Casakaos.no

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelHan sitter bare der…
Neste artikkelNår du sover
DEL