Minien har blitt fjorten måneder gammel. Hun har tatt sine første, vaklende steg og utforsker stadig mer av verden rundt seg. Nå er det snart sommerferie, og i august skal hun begynne i barnehagen. Hun har blitt så stor!

Sist oppdatert: 4. juni 2014

Minien har oppdaget smarttelefon. Foto: privatDe siste fjorten månedene har vært fantastiske! Å bli mamma er det største jeg har opplevd, og hver eneste dag byr på nye opplevelser. Fra vesla våkner klokken fem om morgenen og til jeg endelig får lagt hodet på puta ved titiden på kvelden, skjer det ting. Selvsagt er det ikke alt som er like spennende, jeg jubler ikke over de enorme haugene med klesvask eller over mengden størknet grøt på tripp trapp-stolen, men likevel elsker jeg livet mitt. Mammalivet. Familielivet. Livet med barn.

Les også:

Permisjonen er over

Hvorfor føler jeg meg så overveldet?

Ammeslutt

Jeg visste ikke hvor høyt jeg kunne elske noen før minien kom til verden. Jeg visste ikke hvor sterkt beskytterinstinktet mitt var, eller hvor lettrørt det er mulig å være. Jeg visste ikke hvor altoppslukende mammarollen er, eller hvor trett man kan være, eller hvor mye tid det tar med barn. Og jeg var i alle fall ikke klar over at midt i mangelen på søvn, kjærestetid, egentid og et varmt måltid, så skulle det vi ønsker oss mest i verden være en liten en til. Hvem skulle trodd det? Men først skal vi ta en real pust i bakken. Skolefri, ferie fra jobben og lange, late dager.

Pappa Kevin og minien på lekeplassen. Foto: privatLes også:

Viktig med kjærestetid

Endelig tid til å kjede oss!

Er jeg den samme?

Denne (velfortjente, syns vi selv) pausen fra alt sammen innebærer også at jeg legger bort bloggen, i alle fall for en stund. Det har vært utrolig hyggelig å få dele litt av hverdagen min med dere som har lest, og jeg har satt veldig stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger. Takk!

Ha en god sommer alle sammen! Husk å nyte øyeblikkene! Og takk for meg!

Vennlig hilsen Ingunn!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelGuro ble røykfri for babyen i magen
Neste artikkelFant du ut kjønnet før fødselen? Dette sier det om deg!
DEL