En fantastisk sommerferie er over nå. Vi har virkelig kost oss alle sammen. Det ble mye besøk hos slektninger, i tillegg til to dager på Tusenfryd, flere fisketurer, og mange turer hvor vi har plukket bær av ymse slag.

Sist oppdatert: 20. august 2009

 Jeg vil si vi har nyttet ferien godt – uten å stresse for en gang skyld. Vi har skapt mange minner vi kan hygge oss med høsten og vinteren som kommer.

Jeg skal på kveldsvakt i dag, og sitter nå i et helt stille hus. Det kjennes både godt og rart ut på samme tid. De siste dagene har jeg vært med Trygve i barnehagen på tilvenning, hvor jeg har gått litt til og fra. Han har takk og pris ikke brydd seg stort om hva jeg har gjort og ikke gjort. Det ser med andre ord ut til at han allerede nå trives godt i barnehagen. Han har tross alt en viss fordel i det å ha storebror Vegard i samme barnehage. Tror nok at det gir ekstra trygghet. Men han var så søt da han kom hjem fra første dag i barnehagen, stolt som få og fortalte om hva han hadde drevet med den dagen… Han har gledet seg enormt til å kunne begynne i barnehagen. Jeg og Erik er derimot litt vemodige… Minste lille gutten vår som vi har hatt hjemme med oss hele tiden, skal på en måte starte et litt mer selvstendig liv nå. Erik har for eksempel hatt med seg Trygve på mange av de tingene han har gjort av praktisk arbeid, og har sagt med rene ord at han kommer til å savne ham nå. Da blir jeg litt ekstra trist jeg også… Men vi tenker selvsagt mest på Trygve – han hadde behov for dette nå, og det er kjekt for oss å se hvor godt han trives, og hvor mye han har å fortelle oss fra barnehagen. Håper det fortsetter like positivt som det har begynt!

Anders er med Erik på noe jobb i dag, men ellers begynner ferien å bli lang nok for ham. Han gleder seg til skolen starter på igjen, og til å møte klassekamerater. Han har dessuten mye han har lyst til å fortelle til frøken. Han spurte meg fint midtveis i ferien om han kunne få ringe til henne. Han fikk ikke lov til det for meg, men jeg hadde litt dårlig samvittighet for nettopp det. Anders savnet henne, og hadde mange opplevelser fra ferien han hadde lyst til å dele med henne. Det er jo egentlig veldig søtt, men hvordan skulle frøken kunne ha ferie om alle i klassen ringte henne? Jo, Anders skjønte det, men han hadde så lyst likevel… Hun får nok et fyldig referat første skoleuken vil jeg tro.

Jeg har fullt opp, både på jobb og privat. Jeg har bestemt meg for å ta noe videreutdanning, slik at nå blir det skole ved siden av full jobb. Det blir spennende å se hvordan det går… Skal forsøke å ikke stresse for mye. Tanken er at jeg nå har ungefri de dagene jeg har kveldsvakt, og ergo har litt tid for meg selv som jeg kan studere på. Vi får håpe det beste!

Jeg hadde vanlig mens sist jeg skrev. Det har ikke skjedd noe mer siden da – verken positiv test eller ny mens. Vi får bare fortsette å vente og håpe…

Hilsen Signe

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelMartes laaaange fødsel
Neste artikkelLeander kom som en overraskelse!
DEL