Eller skal vi kanskje heller skrive mangelen på pupper. Jeg leste en artikkel en gang hvor det sto noe sånnt som "Amming ødelegger ikke puppene". Du snakker om løgn og bedrag!

Sist oppdatert: 25. February 2014

Jeg skulle gjerne fått tak i idioten som har forfattet den artikkelen og sendt han noen før og etter bilder. Ja, for det må nesten være en mann som har kommet med dette vrøvlet. Eventuelt en dame som aldri har ammet. For en ting kan jeg skrive under på, puppene mine før amming er på ingen måte lik puppene etter. Det kan beskrives med følgende ordtak (som jeg har laget selv): “Det som en gang var, men aldri blir igjen”.

En gang hadde jeg nemlig pupper. Altså, det VAR noe der. Nå har jeg hud. Massevis av det faktisk. Men det er ikke det at det er kommet så veldig mye mere hud egentlig. Problemet er at det er ingen fyll igjen. Nesten som om du legger marsipanlokket på og glemmer å legge kaka under.

Dere vet sånne ballbinger, med sklie og hele pakka? Ja, det er ikke en ball igjen i denne bingen. Det er bare en sklie i et tomt rom. Eller, det er vel mer som en halv sklie. Uten stige.

Les også:

Slik ser mammakroppen ut

Vær stolt over de puppene du har

Dette skjer med puppene når du får baby

Det kan virke som at kroppen bare bestemte seg for at pupper ikke er nødvendige mer, de har gjort sin jobb, gitt mat til 3 små barn og nå kan de forlate med god samvittighet. Jeg var på ingen måte enig i avgjørelsen, men det ble ikke tatt særlig hensyn til. Så idag har jeg googla et par timer. Hengepupper, brystløft, silikon, jattjatt. Men! Jeg syns at nesten alle får så rare brystvorter etter løft. De ser liksom skikkelig skjeløyde ut, der de peker ut til hver sin retning. Samtidig, så peker jo mine nå rett ned, og det er jo ikke særlig pent det heller. Praktisk da, med tanke på at snuppa bare kan ligge på fanget mitt å amme nå. Eller at hun kan ligge på andre siden av dobbeltsenga og forsyne seg derfra.

Fra spøk til alvor, hva tenker du om puppeløft? Kunne du gjort det? Har du sett noen flotte resultat hvor brystvorta henger der den skal? 

Lyst til å lese mer? Besøk bloggen Everydayinmylife

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelEn kjærlighetshistorie om en liten engel
Neste artikkelVi er fattige
DEL