FY FADER som jeg digger det! Jeg vil ALDRIIIIII forlate permisjonsbuksene mine! Og ALDRIIII i verden om jeg vil tilbake til sminkepungen. Nei, dette nyter jeg. Og for de av dere som kaller det forfall... Dere har ikke peiling. 

Sist oppdatert: 5. november 2014

Joggebukser i all slags varianter. Myke og behagelige. Ment for kos, og herlig fleksible med tanke på alt det som mor foretar seg i permisjon. I all hovedsak bæring og byssing og bøy og tøy, lek på gulvet og raske skritt hit og dit. På toppen; en meget fresh og (til tider) ren t-skjorte.

 

Les også: 
Er jeg Yummy nok?

Offer for mammakroppen

Uten å nevne navn på andre bloggere i mammapermisjon; jeg FATTER ikke hvordan det går an å se så spjåket ut til enhver tid!! Høye, HØYE hæler, lårtrange skjørt eller bukser, silketopper, blondebluser, store smykker, øredobber, ringer på hvert et fingerledd?? Det er så fjernt fra det som er mitt permisjons-outfit at jeg NESTEN ikke tror det er mulig. Ikke det at jeg tror at JEG er standarden, men jeg har vel rett i at det finnes flere i mammapermisjon som kler seg i sneakers og joggebukse, enn de som trør inn i pumps fra Christian Louboutin og sklir opp i en trang hverdagskjole? 

Visst ser det bra ut, men er det forventet av moderne mødre? At vi skal være sminket som til fest på en helt vanlig tirsdagsformiddag? Med løsvipper, løshår og nylakkerte negler? Må vi kle oss som om vi skal på forretningsmiddag, når alt vi egentlig burde bruke tid på har nøkkelord som bleier, gulpekluter, ammeinnlegg og lekematter i seg?

Les også:
Slik føler du deg mer som en kvinne - ikke bare mamma

– Ikke planlegg ihjel permisjonstiden

Når bør egentlig mor ta seg en etterlengtet bytur?

Jeg kan ikke i min villeste fantasi forstå at det kan være mulig å krype rundt på gulvet i babylek i et antrekk som når som helst kunne prydet landets største motemagasin. Da har jeg større forståelse for at dette under er mer praktisk i så henseende. 

Ikke bare forståelse. Jeg VET det. Hver dag ligger jeg på gulvet. Jeg er ikke akkurat til pynt. Mamma skal brukes! Og selvom jeg helt sikkert kunne tatt meg tid til det, så er dagene som regel sminkefrie.

 

FY FADER som jeg digger det! Jeg vil ALDRIIIIII forlate permisjonsbuksene mine! Og ALDRIIII i verden om jeg vil tilbake til sminkepungen. Nei, dette nyter jeg. Og for de av dere som kaller det forfall... Dere har ikke peiling. Antrekket mitt. Ansiktet mitt. Litt utrendy. Alltid sminkeløst. Det er da ikke forfall. Det er bare ikke så forbanna viktig akkurat nå. Jeg har ei på fire måneder som er meeeeeget mye mer viktig.

Ja, og forresten. Hun kler seg også i permisjons-outfit. Ingen pyntesko, ingen stive ballkjoler eller fuskepelsvester. Bare en body og en strømpebukse. Helst arvegods. Halleluja!

Følg Yummy Mummys egen blogg.

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelLa meg være i fred! Nei, ikke gå!
Neste artikkelNødvendig med svangerskapskurs?
DEL