Babyverden følger et nytt par mot familieforøkelse! Møt May (22) og Espen (25) som venter sin førstefødte i juli! Vi har prøvd å bli gravide en stund, faktisk ganske lenge. Det begynner å nærme seg tre år, og på denne tiden har vi hatt våre opp- og nedturer. Nedtur var det siste, og vi lengtet veldig etter en svingning motsatt vei. Vi, det er meg May, og Espen, min tilkommende ektemann.

Sist oppdatert: 12. juli 2012

May og Espen møttes på nyttårsaften for 3 år siden. «Vi har prøvd å få barn nesten siden vi møttes, fordi jeg i forbindelse med sykdom ble anbefalt å få barn før fylte 25 år», sier May.
Hun ble gravid første gang i november 2004, men det gikk galt. Det gjorde det også to ganger senere. Siden da har de blitt utredet for habituell abort, og det hele endte i prøverørskarusellen.
Her kan du lese mer om hvordan de opplevde å finne ut at de endelig var blitt gravide:
Sist måned avsluttet vi første prøverørsforsøk med negativt resultat. Det er en av de opplevelsene her i livet som er vanskelig å forklare for de som ikke er i samme situasjon. Som dere sikkert skjønner, er det ingenting som hadde vært kjærere og betydd mer enn å få vår egen, lille spire. Men at det skulle komme nå, var vi totalt uforberedt på!
Jeg hadde følt meg dårlig mesteparten av tiden etter forsøket, men når puppene ble mer ømme enn vanlig og mensen aldri dukket opp, fattet jeg den første mistanken. Likevel var det noe med fornuften som slo inn, men likevel… Det var noe som var annerledes!
På apoteket sa Espen “Vi kjøper kun èn test, for den er helt sikkert negativ uansett”! På ettermiddagen skulle vi treffe en kompis vi sjelden ser, så nesten på vei ut døra skulle jeg på do, bare for å få det avkreftet.
“Den er positiv, den er positiv, den er positiv”, skrek jeg ut til Espen, som øyeblikkelig kom stormende inn på badet. Vi hylte nærmest i kor – endelig var drømmen om barn gått i oppfyllelse. Nå var det bare å krysse fingrene for at resten ble like vellykket!
Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelSint ettåring
Neste artikkelMay uke 5: Å dele nyheten
DEL