Tid for seksukerskontroll for #yummymummy. Hun skriver: Vi lurer vel alle litt på hvordan ståa er ”down under” etter det lille helvete vår vakre vagina har vært gjennom?

Sist oppdatert: 23. september 2014

#yummymummy måtte innom gynekologen seks uker etter fødsel. Ganske vanlig for mange av oss som har født sånne små nurk. Selv om kontrollen har vært gjenstand for debatt blant helsepersonell er den jo på sitt vis en betryggende seanse. Vi lurer vel alle litt på hvordan ståa er ”down under” etter det lille helvete vår vakre vagina har vært gjennom? La oss kalle en spade for en spade, folkens!

Les mer:
Er jeg Yummy nok?

Tvangstrilletur 

Men kvelden før jeg hadde time ble jeg skikkelig stresset. Det var nemlig ekstremt lenge siden jeg hadde SETT underlivet  mitt! Først fordi det rent fysisk ikke var mulig. En gravidmage på størrelse med den største syden-badeballen hindret all sikt i flere måneder. Da luften omsider gikk ut av badeballen, var underlivet så sårt og grumsete at en eventuell titt uansett ikke ville gitt noe mening. Senere var det bare ikke interessant. Amming, bleieskift og byssing tok all tid. Musa fikk vente. 

Les mer: 
Kroppen i fjerde trimester

– Underlivet ble ikke det samme etter fødselen

Dette skjer med puppene når du får baby

Fem uker og seks dager etter fødsel fikk jeg det derimot for meg at jeg skulle ta en titt. Sjokket lot ikke vente på seg. Hele greia var igjengrodd, av svart, pistret hår! Det var da jeg tok frem barbermaskinen til #yummy-mannen, som er skallet. Jeg tenkte det var greit, men glemte det der med at han ser hårløs ut på topplokket. Maskinen var jo naturlig nok stilt inn på skallet-klipp og resultatet av frisørtimen ble et sørgelig syn. Ribbet kylling på topp, fremdeles stritt og langt langs leppene…

Gynekologtimen startet derfor med at jeg unnskyldte meg for dårlig frisyre der nede. Jeg tenkte det kunne være en slags ice-breaker. Da lærte jeg at jeg på langt nær er den eneste som tenker på underlivs-utseende. Gynekologen er nemlig vant med pasienter som bruker GLITTER på musa! Glittermus. Det er noe av det sprøeste og skjønneste jeg har hørt om på lenge. Det kan umulig skade å prøve det en gang…

Følg Yummy Mummys blogg 

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelBarn og blomster og bier og sånn
Neste artikkelHar du valgt et trendnavn?
DEL