Denne uken har flydd fort av sted. Jeg har jobbet fullt og vi har vært i bryllup. Vi har grillet med venner, gått turer og sett på gardiner og vogner.Det er kjekt å være travel, men tiden trenger ikke å fly SÅ fort av sted, det gjelder å nyte sommeren mens den er her.

Sist oppdatert: 20. juni 2006

Denne uken har jeg jobbet 100% igjen og det har gått fint. Jeg er mye mer sliten nå enn før jeg ble syk,men det kan jo også ha en sammenheng med at jeg er lengre på vei og faktisk ikke har helt den samme energien lenger. Jeg blir fortere trøtt i beina, særlig i anklene, men bekkenet holder seg fremdeles godt, selv om det er godt å strekke ut på sofaen etter endt arbeidsdag. Det var uansett flott å få jobbe fullt og få litt kontinuitet i arbeidsdagene. Jeg har enda ikke komt meg på treningssenteret etter ferien, men jeg har vært på tur tre-fire ganger denne uken og det gjorde godt.
 
Jeg leste et godt sitat i bladet Mamma her om dagen, som jeg syntes passet godt for meg. ”Jeg er som haien, jeg må svømme for å få puste”. Det passer rett og slett ikke meg å ha et for stille liv. Jeg henter energi i å ha mange jern i ilden. Jeg trives best med å jobbe fullt, trene ofte, og ha mange sosiale aktiviteter. Men jeg vet også å nyte tiden på ryggen i sofaen, med fjernkontrollen i nær rekkevidde og beina i Erling sitt fang. Jeg tar jo naturligvis litt mer hensyn nå som jeg ’gror en baby’, men jeg tror nok at så lenge mor er fornøyd så er babyen fornøyd. Derfor er det godt å kjenne at energien er på vei tilbake.
 
På lørdag var vi i bryllup og det var en lang, men kjekk dag. Jeg var hos frisøren på formiddagen for å klippe meg og få ’stylet’ håret til festen. Jeg ba om litt volum, noe som frisøren tok litt vel bokstavelig. Erling klarte nesten ikke å holde tilbake fliret da han så meg, jeg lignet rett og slett litt på Eli Hagen. Etter å ha børstet håret ned igjen så det mye bedre ut, og etter å ha fått på sminke og kjole så høstet jeg lovord fra Erling.
 
Magen min viser bedre og bedre for hver dag, og kjolen framhevet den enda mer, så jeg kunne virkelig være en stolt og struttende gravid. Jeg fikk mange klapp på magen og kommentarer, og bordkavaleren min, som jeg har kjent siden vi var åtte, fikk kjenne når Lillemann takket for maten med glade spark.
 
Brudgommen opptrådde med musikkvennene sine og vi fant dermed ut hvem som var bandets yngste fan, for Lillemann trampet takten og danset rundt i magen min.
 
Erling og jeg fikk svingt oss litt på dansegulvet og det var koselig å måtte stå litt lengre fra hverandre på grunn av den voksende magen.
 
Været har stort sett vært fint denne uken og vi har fått benyttet oss av grillen i det varme været, men på søndag var det ruskevær så da gikk vi tur langs havet. Det var forfriskende med sjøsprut og pålandsvind.
 
Jeg har begynt å få kramper i leggene på nettene, og våknet opp på søndag morgen med skikkelig krampe først i den ene foten og så i den andre. Det er helt likt de som jeg hadde da jeg var i tenårene og hadde det far kalte ’voksesmerter’. Det er uansett ikke noe problem, det er jo bare å bite tennene sammen og prøve å strekke krampen ut. Det står jo i Boken (Sandviks svangerskapsbok som er min bibel) at dette er å forvente.
 
Helene og jeg var å så på barnevogner denne uken, vi har jo vært sammen med mennene våre tidligere, men vi måtte bare ha en liten titt til… Det blir Teutonia på oss begge, og Erling og jeg har bestemt oss for den som heter Mistral i mørkeblått med litt ’finesser’ i lyseblått. Sittedelen og ’softbagen’ har striper i beige og lyseblå striper. Vi kjører helt gutt så får eventuelle framtidige døtre heller tåle det. Jeg klarer ikke å se for meg noe annet enn at vi blir en ’guttefamilie’. Det kan jo uansett være at jeg er lei denne vognen og vil selge den etter Lillemann kryper ut av den likevel. Tiden får vise om dette er et dårlig valg. Vognen er i hvert fall veldig praktisk. Den er lett og håndterlig og man kan skifte kjøreretning bare ved å løfte håndtaket over hele vognen. Det syntes den vordende far at var alfa omega, dette med farger og hva som ser ’kult’ ut kommer i andre rekke for han.
 
Vi har også fråtset i flotte gardinstoffer denne uken, og nå tror jeg vi begynner å peile oss inn på hva vi vil ha. Akkurat nå er i hvert fall favoritten et stoff i lyse blå, mørke blå og aqua fargede striper. Dette vil vi sy til liftgardin og ha en blå kant rundt, men kanskje neste uke vil vi ha noe helt annet igjen. Det er så mye flott å velge i!
 
Ha en fin juni-uke alle sammen!
Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelBabyen skriker ved amming
Neste artikkelØke melkeproduksjonen etter nedgang på grunn av såre brystvorter?
DEL