Dette har vært en travel uke for min mor ble 50 år og skulle ha stor feiring. Uken gikk med til jobbing, trening, laging av bordkort, øving til tale, blomsteroppsatser, innkjøp og bord-dekking. Dette ga automatisk mindre tid til grubling, og jeg kan etter hvert si at jeg ikke er særlig bekymret lenger. Festen var veldig vellykket, min mor strålte som en sol og ser alt for ung ut til å bli bestemor.

Sist oppdatert: 6. april 2006

Det tar på å være på fest som gravid. Jeg blir fortere trett utover kvelden, men jeg fikk danset med Erling og snakket med tanter, onkler og søskenbarn som jeg ikke har sett på lenge. En flott kveld!
 
Jeg syntes magen viste i den trange kjolen, og stadig vekk kom noen bort for å klappe meg på magen, men det er nok litt godvilje for alle klær passer enda…utenom noen lave dongeribukser.
 
Erling har blitt en skikkelig redebygger og er stadig ute og svinger hammeren. Han er snart ferdig med boden og balkongen, og skal ta fatt på kjelleren senere i vår. Jeg er ikke bedre selv, og har, sammen med Erling, sett meg ut en seng til den lille og vi har sett på vogner og bilseter. Vi kjøpte en madrass på salg. Den kan barnet puste gjennom hvis det skulle snu seg på magen. Det er en jungel av ting å velge i, så vi synes det er greit å begynne tidlig. Pluss at det er veldig spennende og koselig da.
 
Jeg er ikke like trøtt lenger og formen er fin både fysisk og psykisk. Jeg trener fremdels to ganger i uken og har begynt å glede meg til sesongstart i et utendørs basseng nær her vi bor. Jeg ville vente til etter påske, det har vært mye snø og det frister ikke å springe over isen for å komme fra garderoben til bassenget.
 
Vi nærmer oss tolv uker, men jeg kjenner at selv om det er betryggende å bli ferdig med disse ukene så er det ikke så stor milepæl som jeg forventet før jeg ble gravid. Dette har sikkert sammenheng med at ’angsten’ ga seg på et tidligere tidspunkt. Uansett så skal det bli godt å snart begynne på den fjerde måneden!
Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelCecilie uke 10: Uroen slipper taket
Neste artikkelCecilie uke12: Et innblikk i framtiden
DEL