At mange foreldre legger sjelen sin i å få tatt et vakkert bilde av barnet/barna til julekortet er det ingen tvil om. Vi har valgt ut vinnerne av vår konkurranse, og presenterer disse og noen til.

Sist oppdatert: 5. januar 2011

1. premie: 5 flotte Disney-bøker fra Disneyklubben; Dumbo, Løvenes konge, Biler, Nemo og Jungelboken. Alle med lydbok.

2. og 3.-premie: Vinnerne får 3 Disneybøker med lydbok hver.

Det kom inn et fantastisk flott utvalg av fine julekortbilder til konkurransen. Mange la inn sine bidrag på forumet, andre sendte dem på epost. Takk for alle bidrag!

Og her er vinnerne:

 

1. premie

Rebekka og Magnus Fjellgaard Mæla, Stathelle

2.premie

Karina Olsen Kjetilstad, Haugesund

3.premie

Veronica Torsvik, Rådal

 – Dette var veldig morsomt! Vi gleder oss til bøkene kommer i posten, sier en glad 1-premievinner, Rebekka Fjellgaard Mæla.

Det er mannen Magnus som har tatt bildet, men begge er de over snittet interessert i fotografering.

– Vi er hobbyfotografer, begge to. Liker å ta bilder der man tenker «litt utenfor boksen». Vi dro til et sted i nærmiljøet med passende omgivelser og tok bildet av Thea Emilie (1,5) mens hun var i farten – vi visste jo at hun ikke ville komme til å sitte i ro likevel, og ville ikke ha et sånn oppstilt bilde, forteller Rebekka.

Hun forteller at førstepremien var overraskende – spesielt siden de vant en annen førstepremie samme dag!

– Vi vant med det samme bildet i lokalavisa vår – samme dag! Overraskende – selv om vi synes det er et veldig bra bilde!

Siden det kom inn så mange flotte bidrag, har vi lyst å vise noen flere. Kanskje du blir inspirert til neste julekortfotoopptak?

 

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelBarns behov for oppmerksomhet
Neste artikkelBarn og søvn
DEL