BabyJulegavetips

Julegavetips

Et godt tips er å bruke god tid på gaveoppakkingen. Illustrasjonsfoto: iStock
Av Maren Eriksen 26911

Vanskelig å vite hva barnet ønsker seg til jul? Eller har du ingen aning om hva du selv skal gi i julegave til ditt eller andres barn? Her er julegavetips til babyen, ettåring, 2-3-åringen og 4-5-åringen.

Julegaver kan være så mangt – fra leker til opplevelser, ting barnet trenger, klær eller penger på konto. De fleste barn får mange gaver, så et godt tips kan være å spre dem litt utover, og ikke vente med alle til sent på kvelden på julaften. Mange barn blir lett overtrøtte og overveldet over alle gavene.

Gir du barnet tid til å pakke opp, fryde seg over papir og pynt, og utforske innholdet blir det hele mye hyggeligere for alle sammen. Og orker ikke barnet å åpne alle gavene, kan kanskje noen vente til første juledag, eller mamma og pappa kan hjelpe til?

Her er mange gode aldersinndelte juleønsker:

Julegavetips til babyen

Selv om det er stor forskjell på en nyfødt baby, og en som nærmer seg ett år, er én ting sikkert – barnet kommer ikke til å forstå så veldig mye av sin første julefeiring. Og det er dere som foreldre som står for mesteparten av oppakkingen. Barneutstyr er dyrt, så kanskje det er gode ønsker?

Se alle 50 julegavetipsene her!

Julegavetips til ettåringen

Det er noe magisk over å feire jul med ettåringen. Et godt tips er å bruke god tid på innpakningen – det er sannsynligvis den barnet synes er mest spennende. Bånd, sløyfer, esker og papir er kjempegøy! Men pass naturligvis godt på – og tenk sikkerhet for den lille utforskeren din!

Se alle julegavetipsene til ettåringen!

Julegavetips til 2-3-åringen

Har du en toåring eller treåring i hus, og aner ikke hva du skal kjøpe – eller ønske – i julegave? Vi gir deg julegavetipsene!

Over 60 tips til barnets ønskeliste!

Julegavetips til 4-5-åringen

Hva gir du til barnet som har alt? Det kan føles sånn når fireåringen eller femåringen din knapt har plass til alle lekene sine i skuffer og skap. Men noe må de jo få til jul.

Her er over 70 tips til hva!

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: