Sommerferien har denne gangen også føket utrolig fort av sted. Nå har jeg bare noen dager igjen av ferien min. Årets ferietur gikk til Hunderfossen, hvor vi overnattet noen netter før vi dro hjemover igjen. Guttene stortrivdes og har allerede lyst tilbake, men vi får vel vente litt med å dra dit igjen.

Sist oppdatert: 22. juli 2008

I år hadde vi for første gang med oss videokamera på ferietur, og har derfor fått foreviget noen av de ivrige ansiktsuttrykkene, og travle små føttene som helst vil rekke over alle attraksjonene på en gang. Det er hektisk å være mamma og pappa på slike dager, men du og du så deilig det er å se at barna storkoser seg gjennom den ene tingen etter den andre. En hel dag som kun er beregnet på dem, og det de har mest lyst til. Jeg smiler bare jeg tenker på det.

Ellers har vi gått en del turer i skog og mark, plukket blåbær, vært på små sykkelturer, og har badet i plaskebassenget i hagen. Sum summarum har vi hatt det kjekt sammen jeg og guttene. Erik har jobbet ganske mye, men har hatt fri nå den siste uken. Typisk at det måtte bli regnvær akkurat da, men det fikk vi jo ikke gjort noe med.

Ved juletider nevnte jeg venninnene mine, Mette og Silje, som er gravide. Ingen av dem har født enda, men terminen deres er innen en uke, så nå nærmer det seg. Jeg er så spent! På fødselen deres, hvordan babyene ser ut, og alt det der. Håper virkelig at alt går bra med alle sammen. Gleder meg til å være litt nær et lite nurk igjen.

Anders og Vegard referer fortsatt til Trygve som babyen sin, og vil ikke høre snakk om at han faktisk ikke er noen baby lenger. Det blir litt komisk… Trygve er en ganske stor 2 åring som er over 90 cm og 15 kg, han prater en god del, og er bestemt som få, – og han er en liten baby… Jeg tror det skal bli greit for de to største å omgås en ordentlig baby igjen, slik at de får muligheten til å sette ting i perspektiv. Selv kjenner jeg på et lite sug av sjalusi. Den deilige følelsen det er å være ferdig med en vel gjennomført fødsel, det å kunne suge inn synet og lukten av et nytt lite menneske for første gang… Jeg skulle ønske det var meg som var i den situasjonen nå også…

Men vår tur lar visst vente på seg. Sist skrev jeg at jeg ikke hadde hatt noe mens siden jeg fikk Provera på resept, og slik er statusen nå også. Jeg har hatt en svak blødning i 2 dager nå, som er det nærmeste jeg har vært. Jeg skal nå se an hvor mange dager denne varer og hvilke mengder det blir. Blir det en ”normal mens” får jeg begynne på Provera etter oppsatt plan. Hvis ikke kommer jeg til å kontakte gynekologen for å få tilbakemelding på hva som bør gjøres videre.

Dette trekker skikkelig ut i tid synes jeg! Men som sagt hjelper det jo ingen at jeg stresser med dette.

Holder dere alle oppdatert.

Hilsen Signe

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelTa vare på parforholdet i ferien!
Neste artikkelGravide Christine fikk sjokkbeskjed
DEL