Det var den trettende dagen etter terminen, 5. august 06. Jeg hadde overtidstime på fødeavdelingen ved mitt lokale sykehus klokken 0900. Der ble jeg tatt imot av en gynekolog og en jordmorstudent. Gynekologen undersøkte meg, han blant annet røsket og dro i underlivet. Det satte i gang fødselen, jeg var bare ikke klar over det enda.

Sist oppdatert: 6. november 2006

Klokken 1400 dro min mann og jeg til butikken for å handle mat til helgen. Jeg merket murring i underlivet, som jeg ikke forsto hva var for noe.

Min mann dro til sin bror, for å hjelpe ham med å sette inn en dør i huset hans. Da han kom hjem igjen klokken 1800 sa jeg til mannen min at jeg hadde tatt tiden på denne «murringen», og at den kom hvert tiende minutt, men at det slettest ikke gjorde vondt. Han sa at det var best at vi dro til sykehuset.

Etter en undersøkelse der, fikk jeg opplyst at jeg hadde fire cm åpning, og ble lagt inn. Jeg satt i dusjen til klokken 1930. Fra klokken seks til klokken halv åtte var smertene blitt så intense at jeg ba om epidural. Epiduralen fikk jeg satt ca klokken 2030. Dette stoppet nesten riene helt (det var utrolig deilig med en pause) derfor fikk jeg drypp for å få riene i gang igjen.

Den 19. august klokken 0015 kom endelig min lille prins til verden!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelCecilie: Johannes kommer til verden
Neste artikkelDa vakre Mirabella kom til verden
DEL