Mandag 27. november 2006. I dag var det en uke igjen til termin. Våknet i 5 tiden med ryggsmerter men tenkte ikke over at dette kunne være starten på fødsel, men at det kanskje kunne være at jeg hadde lagt dårlig...

Sist oppdatert: 27. desember 2006

Jeg våknet opp igjen i 7 tiden. Da kjente jeg en smerte som kom og gikk. Tok tiden på smerten de varte et halvt minutt og kom med 10 min mellomrom. Ringte opp på kk og fikk beskjed om å spise litt og prøvde å legge meg igjen. Men jeg kjente smerten kom sterkere og sterkere. Jeg vekket Samboeren og sa at han burde ringe til jobben og si han ikke kom idag.

Vi ble hjemme til klokken var halv ett for da hadde jeg så vondt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg og riene varte 1 min og kom med 3 til 5 min mellomrom. Da vi kom opp på storken var klokken halv to. Så ble jeg sjekket av en veldig hyggelig jordmor meg. Marius spurte forsiktig om vi skulle hjem igjen. Da så jordmor opp på han og smilte mens hun sa » Nei, her er det 5 cm åpning så hun skal nok føde i dag.»

I tre tiden fikk jeg akupunktur (eneste «bedøvelsen» jeg fikk). Så kom en ny jordmor og hun tok vannet mitt i halv fire tiden for det hadde ikke gått. Klokken fire fikk jeg lov å begynne å presse for da hadde jeg full åpning.  Jeg prøvde fire fødestillinger mens jeg holdt på… Etter tre kvater med press kom den lille prinsessen ut.

Pappaen grein, hun grein litt og jeg var nesten litt i sjokk… Hun var helt perfekt. Hun bare lå der som en engel og så seg rundt. Hun veide 3590 g og var 50 cm lang! Dvs Helt perfekt.

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelDa min elskede lille Hannah Linnea kom til verden
Neste artikkelDa Signe kom til verden
DEL