Jeg og min kjære mann ventet vårt andre barn, terminen var 29. april 2007. Jeg stortrives på jobb, elsker å være i farta og å ha noe å gjøre, så jeg var temmelig skuffet da jeg måtte ta permisjon 3 uker før termin.

Sist oppdatert: 12. mars 2008

Vel jeg dro på jobb den siste dagen før permisjonen (det var da tre uker og tre dager igjen til terminen) og gruet meg litt siden jeg skulle «bare» gå hjemme i tre uker å vente. Jeg jobber på kino, og denne dagen var selvfølgelig langfredag og masse mennesker på kino. Jeg stod nede og slapp inn personene som skulle på kino, da jeg måtte veldig tisse, skyndte meg å stenge for så å løpe på do. Da var klokken akkurat 15.00. Da jeg reiste meg opp etter do-besøket hørte jeg et knepp, jeg tittet bak meg og lurte på om jeg hadde mistet noe i doen, men da blei jeg bløt gitt, vannet hadde gått!!!

Jeg fikk gått veldig forsiktig bort til min post, og brukte calling-anlegget opp til de som jobbet i kiosk og billett-luke. Siden det var så mange mennesker der, ville jeg ikke si at vannet hadde gått. Så jeg spurte pent om jeg kunne få noe hjelp her nede. Nei, fikk jeg beskjed om, de hadde alt for lang kø nå, så jeg måtte vente.

Dermed måtte jeg si at vannet hadde gått, litt stille da, så ikke alle rundt skulle høre det. Men det hjalp jo ikke, for det første jeg hører oppe i foajeen er » vannet til …… har gått!!!!» Gjett om jeg ble flau da jeg fikk tatt heisen opp, og sjefen min kom løpende mot meg (ho er ei ganske så stressa person) og det eneste ho skrek var » legg deg ned, legg deg ned». Min kjære kom og vi kjørte på sykehuset.

Der ble vi sendt hjem igjen, for så å vente på veer. klokken 20.00 kom veene, vi dro på sykehuset og tre timer og tre kvarter senere ble lille Nikolai født, altså 23.45 på langfredag. Han veide 3330 gram. så denne gutten var spesiell. Han var født på 3- tallet :
– han ble født tre uker og tre dager før termin
– vannet gikk klokken tre
– fødselen tok tre timer og tre kvarter
– gutten veide tre tusen tre hundre og tretti gram…

Nå har det snart gått ett helt år siden han ble født, og nå er han litt av en plugg, hele 14 kg veier han nå!!!!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelTo raske fødsler – da Celina og Bettina så dagens lys
Neste artikkelHvorfor legger påskeharen egg?
DEL