I Babyverden finner du svar på det meste du måtte lure på om det å prøve å bli gravid, være gravid og/eller ha små barn. Du finner også vårt populære forum, tre podcastserier og mange nyttige verktøy. Du kan også få din egen Babyverden tilpasset deg.

Prøver å bli gravid

Alt om det å prøve å bli gravid, enten alene eller som par.

Gravid

Om babyens og mors utvikling og endring og gode tips.

Fødsel

Her finner du alt du trenger å vite om fødselen.

Baby

Om babyens utvikling og gode tips til deg som forelder.

Hvor mange måltider med fast føde bør babyen ha til dagen?

Når babyen er fire til seks måneder gammel kan den begynne å få fast føde. Mange starter med grøt. Så hvor mange måltider bør barnet...

Last ned Babyverden-appen

Ønsker du infomasjonen i Babyverden tilpasset deg akkurat der du er nå, enten du prøver å bli gravid, er gravid og/eller har barn? Det er bare å laste ned appen. Du kan bruke samme innlogging i appen og på Babyverden.no.

13 ting alle nybakte foreldre gjør – og smiler av i ettertid

Det er en nervøs tid når man er nybakte foreldre. Og man bruker mye tid på ting man i etterkant ser at ikke egentlig var...

10 kjappe om smokkeslutt

Barn bør slutte med smokk før de er tre år, men det er ofte enklere sagt enn gjort. Enten barnet ditt kaller sin beste venn...

Når babyen i magen har Downs syndrom

Antall svangerskap per år med Downs syndrom er doblet de siste 20 årene i Norge, og tallet på barn som ble født med syndromet holdt...

Kjøp eggløsnings- og graviditetstester i Babyverdens shop!

Finn din eggløsning med eggløsningstester. Det er 5 tester per pakke. Du kan også kjøpe graviditetstester med 3 tester i en pakke, eller en pakke med 1 test som kan gi svar allerede 6 dager før forventet mens.

Kjøp eggløsningstester og graviditetstester i Babyverdens shop

Babyverden+

I tillegg til alt som er åpent på Babyverden har vi unike artikler og videoer som er forbeholdt medlemmene i Babyverden+. Babyverden pluss-medlemmer får også eksklusive rabatter på relevante kurs.

Bestill Spedbarnsboken

Babyverden tilbyr Spedbarnsboken gratis. Boken har 210 sider og er skrevet av og godkjent av 34 eksperter på ulike fagfelt. Du betaler kun porto.

Bestill Spedbarnsboken 2024-2025

Bli kjent med andre i samme situasjon

På forumet treffer du andre som også prøver å bli gravid, er gravide og/eller har barn. Snakk om alt som opptar deg, og bli kjent med de andre i termin/barselklubben din.

Kurs: Smertefri Fødsel

Meld deg på Babyverden og Mamastorks eksklusive fødselsforberedende kurs: "Smertefri Fødsel online bootcamp for par".

Lytt til Babyverdens tre podcast-serier

Babyverden har podcast-seriene Gravid uke for uke, Babyens første år og podcast-serien som heter Babyverden hvor vi snakker med ulike eksperter i hver episode og tar opp emner som opptar prøvere, gravide og småbarnsforeldre.

Abonner på Babyverdens nyhetsbrev

Du kan abonnere på to typer nyhetsbrev fra Babyverden. Ett er nyhetsbasert og vi sender deg de mest spennende artiklene den uken. Det andre er tilpasset din graviditet eller alderen på ditt barn.

Alt dette kan du vinne

Lyst til å vinne hele denne flotte premie-pakken? Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningene er å være medlem. Ikke medlem? Last ned appen eller trykk på knappen under.

Min Babyverden

Logg deg inn eller registrer deg for å få informasjon tilpasset din syklus, din graviditet og/eller ditt/dine barn her.

Eggløsningskalkulator

Terminkalkulator

Svangerskapsuker

Følg @Babyverden.no i sosiale medier

Du finner oss på Instagram, TikTok og Facebook.