AppFølg utviklingen – last ned Babyverden-appen din her!

Følg utviklingen – last ned Babyverden-appen din her!

Illstrasjonsfoto: iStock
Av Babyverden 138983
Har du barn, er du gravid, eller ønsker du å bli det? Da har Babyverden appen som passer for deg!

Følg utviklingen – last ned Babyverden-appen din her:

Last ned til iPhone:

Babyverdens app i AppStore

Last ned til Android:

Babyverdens app i Google Play

Hva finnes i appen?

Du som prøver å bli gravid vil hele tiden ha oversikt over hvor i syklusen du befinner deg, og når sjansen for unnfangelse er størst.

Som gravid kan du følge babyens utvikling i tekst og virkelighetsnære illustrasjoner, lese en tekst til dere som skal bli foreldre, lese relevante artikler tilpasset uken du er i, laste opp dine magebilder, bruke sjekklister og få tilbud fra våre samarbeidspartnere.

Dere som er foreldre kan følge barnets utvikling i daglige og månedlige tekster. Last opp bilder av barnet, og les artikler som er spesielt utvalgt til dere basert på barnets alder. Dere kan bruke sjekklister og få tilbud fra våre samarbeidspartnere.

Det er enkelt å veksle mellom informasjon om syklusen eller graviditeten din og informasjon om barnet/barna du har.

Eksempel på prøverstatus:

Du som prøver å bli gravid, eller som bare ønsker å ha oversikt over syklusen din, kan gjøre det i Babyverden-appen. Registrer første dag i siste menstruasjon, sykluslengde og antall blødningsdager du i snitt har, og få kalendervisning tilpasset din syklus. Her merkes både blødningsdagene med rosa og de fruktbare dagene med grønt. Den grønneste dagen viser estimert eggløsning. Hvis du slår over til listevisning og se dine sykluser et helt år framover. Du får også der oversikt over fruktbare perioder og eggløsning, men også estimert termin om du skulle bli gravid i den aktuelle syklusen.

Eksempel på gravidstatus:

Som gravid får du alt du trenger å vite om babyen, mors kropp og om parforholdet. Du kan laste opp magebilder, lese tekster dag for dag og uke for uke, lytte til podcast uke for uke og om aktuelle temaer. I tillegg får både du og partneren din tips og råd tilpasset svangerskapsuken, og tips til artikler som kan være nyttige akkurat nå. Du finner også din terminklubb på forumet, og kan lage din egen navneliste med favorittene dine.

Eksempel på babystatus:

Appen fortsetter etter at babyen er født. Du vil fortsatt få dag for dag-tekster, og informasjon om babyens utvikling måned for måned. Du kan også laste opp bilder av barnet. I appen finner du aktuelle artikler og podcaster om det meste som opptar dere – amming, søvn, motorisk utvikling, parforhold, søskenforhold og mye mer.

Babyverdens podcast:

Du finner også Babyverdens podcastserier – både Babyverden-podden om aktuelle emner for prøvere, gravide og foreldre, Uke for uke-podcasten med én episode for hver uke i graviditeten og Babyens første år med én episode for hver måned fra 0 til 1 år.

Babyverdens forum:

Prat med andre i din termin- eller barselgruppe, gå i dybden på temaer på våre mange underfora, eller snakk om hva som helst på generell diskusjon.

Spennende verktøy:

Under verktøy finner du mye gøy – navneverktøy, mulighet til å bestille Spedbarnsboken, oversikt over svangerskapsuker, sjekklister og mye mer!

For mer informasjon om hvordan du bruker alle funksjonene i appen, se artikkelen under:


Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: