– Legen ba meg komme bort og sa "Se, hun griper om fingeren min!" forteller den stolte pappaen Randy Atkins. Han sørget for å forevige øyeblikket, og nå går bildet sin seiersgang kloden rundt.

Sist oppdatert: 4. januar 2013

Mamma Alicia Atkins postet bildet som nå er verdensberømt på Facebook-siden sin med denne meldingen:

– Jeg kan ENDELIG dele dette! Dette var for 10 uker siden da jeg hadde keisersnitt, og Dr. Sawyer tok vannet mitt, og datteren min grep tak om fingeren hans. Mannen min fanget det spesielle øyeblikket.

Hun omtaler bildet av datteren Neveah som «truly amazing», og forteller at hun er betatt av bildet.

– Noe å huske for alltid, legger hun til.

Les også:

Alt du trenger å vite om keisersnitt

10 ting du ikke vil høre fra jordmor under fødselen

Jeg vil være den som forteller at babyen er født!

Hun takker legen som også har hjulpet hennes to sønner til verden, og forteller at hun har fått forstørret bildet på lerret og gitt til Dr. Sawyer.

Alicia var ikke forberedt på at bildet ville bli så populært. Med tusenvis av delinger på Facebook og andre sosiale medier, har også tv-stasjoner ønsket å snakke med menneskene bak det utrolige bildet.

Familien som er bosatt i Arizona, USA fikk datteren Neveah i Oktober i fjor. Mamma Alicia er profesjonell fotograf, men det er altså pappa som tok bildet av datteren allerede før hun var født.

– Jeg vil takke dere alle for all støtte og positive tilbakemeldinger. Vi har fått en publisitet vi knapt kunne drømme om, og bildet er vist i Sør-Afrika, England, Canada, Chile og så mange andre steder. (...) Det har mildt sagt vært overveldende, men vi er takknemlige. (...) Jeg vil også takke dere for at dere har delt bildet så mye og over hele verden, skriver hun på Facebook-siden sin.

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelLangt ifra den fødselen jeg forestilte meg!
Neste artikkel20 tips som gjør det lettere å bli gravid
DEL