En mamma på New Zealand lot babyen være igjen i bilen, mens hun selv gikk og handlet. På en lapp som lå ved babyen skrev hun at hun var på shopping, og et telefonnummer – i tilfelle det skulle være noe.

Sist oppdatert: 25. mars 2013

Babyen ble forlatt på parkeringsplassen ved Porirua Pak’n Save supermarket, skriver New Zealand Herald. Babyen ble oppdaget av andre som var på shopping klokken ni lørdag morgen.

Mannen som oppdaget babyen da han parkerte ved siden av denne bilen, forteller til avisen at han var sjokkert da han så den håndskrevne lappen på babyens teppe.

Les mer: Derfor skal du ikke forlate barn i bil

– Det var skrevet ut fra barnets perspektiv, og det sto at «mamma er inne og shopper, ring henne dersom jeg trenger noe» – i tillegg til mobilnummeret hennes, uttalte han.

De ventet en liten stund på stedet, for å se om moren bare var borte et par sekunder og kom tilbake. Mannens kone ønsket ikke å gå inn på supermarkedet før noen kom og så til babyen.

Etter hvert ventet et par andre forbipasserende ved bilen, og en av dem ringte babyens mor for å få henne til å komme ut. Hun kom etter hvert og tok seg av barnet.

Politiet sier ifølge avisen at det trolig ikke vil bli etterforskning av saken.

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelDa har termindatoen kommet, og gått
Neste artikkel– Forhandling gjør barn selvstendige
DEL