Gravid5 timelapse-videoer som vil få deg til å smelte

5 timelapse-videoer som vil få deg til å smelte

Simsalabim! Tenk om svangerskapet kunne gå så fort! Eller, kanskje det er best at vi får litt tid til å summe oss heller? Illustrasjonsfoto: iStock
Av Babyverden 6497

Det er utrolig hvor fort ting skjer når du er gravid, eller babyen er liten. Plutselig er svangerskapet slutt, selv om du der og da syntes det gikk fryktelig sakte. Og babyen som var en liten fuglunge? Hvor ble nyfødttiden av? Stadig flere foreldre lager nydelige timelapse-videoer av denne spesielle tiden. Her er noen av våre favoritter.

Mamma Heather Tomoyasu hadde med sønnen sin i timelapsen av sitt tvillingsvangerskap. Se så skjønn:

Denne familien gjorde timelapse-videoen sin til en morsom film med utgangspunkt i at mor skulle spise frokost og manglet bord. Og timelapsen tar for seg hele prosessen fra begynnelse til babyen kommer til verden på «magisk» vis:

Det er ikke bare mors kropp som forandrer seg i svangerskapet, men også hjemmet. Det viser denne herlige timelapse-videoen som tar for seg hele svangerskapet på 90 sekunder:

Den lille babyen kommer hjelpeløs til verden, og så skjer ting raskt. Det første året er fullt av milepæler, og babyen viser stadig mer av sin personlighet. Her er herlige Bently fra 0 til 1 år:

 

 

Barna vokser opp så altfor fort. Den nederlanske kunsteren Frans Hofmeester filmet datteren i 15 sekunder hver uke fra hun var født. Resultatet ble en fire og et halvt minutt lang timelapse av henne fra 0-16 år:

 

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: