BabyBabycall

Babycall

Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Av Babyverden 700

De fleste foreldre bekymrer seg for hvordan barna har det når de er ute av syne. En babycall, eller babysitter som de også kalles, gjør at du har full kontroll med barnet selv om du befinner det i et annet rom eller ute i hagen.

Babycallen består av to deler, en sender som plasseres rett i nærheten av barnet, og en mottaker som du bærer med deg. Når barnet gir lyd fra seg, hører du det med en gang.

 

De fleste sendere kan kobles til strømnettet, mens mottakeren er batteridrevet slik at den er enkel å frakte rundt.  Det finnes også modeller med oppladbare batterier.

Gode babycaller har justerbart lydnivå og en lysfunksjon som gjør at du også kan se støy fra barnet dersom du støvsuger eller ikke kan høre barnet av andre grunner.


Når du skal kjøpe babycall bør du sjekke hvor god lydgjengivelsen er. Sjekk også om den kan gå på strøm for å spare batterier. Jo mindre modell du kjøper, jo enklere er det å frakte den rundt. Sørg også for å kjøpe en modell som gir blinker når batterinivået er lavt.

Du bør også være oppmerksom på at du kan få problemer dersom det er betongvegg mellom sender og mottaker. Trådløse telefoner og andre babycaller i nabolaget kan også innvirke på din babycall.

                       

Det finnes en rekke modeller på markedet. Det finnes også babycaller med innebygget kamera slik at du også kan se hva barnet foretar seg.

 

 

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: