AnnonsørinnholdKIWIGode råd til deg som skal reise med baby

Gode råd til deg som skal reise med baby

Av KIWI 921
Å reise til utlandet med en baby kan virke skremmende, men med riktig forberedelse og noen smarte tips, kan det bli en minneverdig og behagelig opplevelse for hele familien. Her får du en kort guide for å hjelpe deg med ferieplanleggingen.

Gode forberedelser er noe av det viktigste når du skal ut og reise med små barn. Her er noen gode tips til ferieplanleggingen:

Ta med mat og bleier
I de fleste land er bleier dyrere enn i Norge, og med en svak krone kan man lett gå på en bleiesmell. Derfor bør du pakke med deg bleier hjemmefra, så du er sikker på at du har nok bleier til hele ferien. Husk at KIWI har en bleieavtale som gir deg hver andre pakke med LilleGo’-, Pampers- eller Libero-bleier gratis.

Hos KIWI finner du en rekke produkter fra LilleGo’ som er gull å ha på både korte og lange reiser.

For kresne små kan det være lurt å ta med mat du vet de liker. Hos KIWI finner du et bredt utvalg av både barnemat og ulike varianter av grøt, som kan være praktiske både på farten og når du ankommer reisemålet. Husk at du kan ha både morsmelkerstatning og barnemat i håndbagasjen på flyet.

Forbered flyturen
Barn kan ofte være mer utsatt for smerter i ørene under flyreise. Smokk, amming eller flaske kan gjøre flyturen lettere og jevne ut trykket i ørene. Det vil også hjelpe at barnet sitter på fanget under letting og landing, da de lettere får vondt i ørene når de ligger enn når de sitter.

Flymat er sjeldent et godt alternativ for de minste, så derfor kan det være lurt å ta med en termos. Fyll termosen med ferdig morsmelkerstatning eller varmt vann til grøt eller velling.

Beskytt babyen mot sol og varme
Bruk solkrem med minst faktor 30 og som er beregnet for spedbarn. Pakk også med en liten parasoll, solbriller, hodeplagg og luftige, men dekkende klær.

Sikkerhet først
Det kan være lurt å ta med seg et lite førstehjelpsskrin, dersom uhellet skulle være ute. Det bør inneholde plaster, desinfiserende produkter, kompresser, myggmiddel og mindre bandasjer. Febernedsettende, nesespray, termometer og medisin mot diaré, kan også pakkes med, i tilfelle dere blir rammet av sykdom.

Tips! Planlegger dere å ta en båttur på reisen, bør dere pakke med egen redningsvest. Ofte får man leid en på stedet, men det er ikke sikkert at de har den størrelsen du trenger.

Nyt opplevelsen
Til tross for utfordringene, husk å nyte denne spesielle tiden med familien din. Du lager minner som vil vare livet ut. Med litt forberedelse og fleksibilitet, kan reisen med baby til utlandet bli en fantastisk opplevelse for alle.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: