AnnonsørinnholdKIWI5 sunne og gode matpakker til barnehagen

5 sunne og gode matpakker til barnehagen

Av KIWI 489
Å lage sunne og fristende matpakker til barnehagen, trenger ikke å være en utfordring. Her er fem sunne og gode matpakker, som barna vil elske og som sikrer at barna holder seg mette og fulle av energi hele dagen.

Inkluderer du litt frukt og grønnsaker sammen med proteiner, karbohydrater og sunne fettstoffer, sikrer du deg at matpakkene både blir næringsrike og fristende. Matpakker er også en flott mulighet til å introdusere nye smaker og matvarer for barna, og du kan gjerne involvere dem i matlagingen for å skape en positiv opplevelse sammen. Matpakkene er oftere mer interessante når barna har laget dem selv.

Tips! Ikke glem å oppbevare matpakkene riktig, for å sikre at de holder seg ferske og trygge gjennom barnehagedagen.

Her er fem sunne og gode matpakker, som passer perfekt til barnehagen:

 1. Grove pizzasnurrer
  Pizzasnurrer er en enkel og smart matpakke, som metter godt og er en favoritt hos mange barn. Lag dem sunne og næringsrike, ved å bruke fullkornsmel i pizzadeigen og topp med magert kjøtt og ferske grønnsaker. Pizzasnurrene kan fint lages dagen i forveien, og tilpasses etter barnets eget ønske og smak. Oppskriften finner du her.
 2. Brødskiver med egg, kaviar og salat
  Brødskiver med egg, kaviar og salat er en næringsrik matpakke, som gir viktige proteiner, omega-3 fettsyrer, vitaminer og mineraler. Den er enkel å lage og kan varieres med ulike typer grønnsaker og brød. Oppskriften finner du her.
 3. Sandwich på pinne
  Sandwich på pinne er en smart og praktisk matpakke til barnehagen. Det er enkelt å både lage og spise, gir variasjon i smaker og er morsomt for barna å spise. Oppskriften finner du her.
 4. Enkle omelettmuffins med Kavli MagerOst Skinke
  Enkle omelettmuffins er både praktiske og næringsrike alternativer, som passer godt som matpakker til barnehagen. De er lettvinte å spise med hendene, gir barna viktige proteiner og kan tilpasses med forskjellige grønnsaker. De kan også lages dagen i forveien. Oppskriften finner du her.
 5. Brødskiver med majones, fiskekaker og agurk
  En ideell matpakke for travle foreldre, som ønsker en enkel og praktisk løsning, og perfekt løsning for å få barna til å spise mer fisk. Med fiskekaker, som en kilde til proteiner, og frisk agurk, får barnet viktige næringsstoffer og holder seg mett gjennom dagen. Oppskriften finner du her.

 

 

 

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: