Siden KIWI startet bleiekrigen for snart 20 år siden, har vi gitt bort rundt 300 millioner bleier. Du går vel ikke glipp av dine gratis pakker?

Sist oppdatert: 24. juni 2019

Det fødes rundt 55.000 barn i Norge hvert år. Er du i gang med å google deg frem til de beste bleieskift-tipsene, eller er du allerede en erfaren bleieskiftarbeider?

I løpet av det første året med babyen skifter vi i snitt bleier rundt 2500 ganger. Hvor mye billigere kan det egentlig bli, bare ved å bruke KIWIs bleieavtale?

BLEIEAVTALE: Hos KIWI får du hver 4. pakke med Pampers- eller Libero-bleier gratis. Spør etter bleiekort i din KIWI-butikk.

Tar vi utgangspunkt i antall bleier i pakkene med Pampers Baby Dry størrelse 2 og 4, betyr det at du er på butikken for å kjøpe en pakke bleier over 90 ganger før babyen er ett år gammel.

Ber du om et elektronisk bleiekort i kassen første gang du handler bleier hos KIWI, vil du i løpet av dette første året få i snitt 23 pakker, eller over 600 bleier, helt gratis.

Tar vi med at et barn i snitt bruker 5000 bleier i løpet av sine første 3 år, kan du mer enn doble dette antallet hvis du benytter deg av KIWIs bleieavtale hele veien (fordi det blir færre bleier i hver pakke når størrelsen går opp. Dermed kjøper du også flere pakker).

Og den aller beste nyheten? Det er det samme om du foretrekker Pampers- eller Libero-bleier. Med KIWIs bleieavtale får du uansett hver 4. pakke gratis.

Bleiene i LilleGo’-serien er KIWIs billigste alternativ, og er ikke en del av bleieavtalen.

Les mer om LilleGo’ serien her

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelMargot
Neste artikkelMariell
DEL