Prøverørs-behandling


Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Skal du/dere i gang med prøverørsbehandling? Nysgjerrig på hvordan det foregår? I videoene nedenfor får du blant annet informasjon om gangen i prosessen og hvordan prøverørsbehandling foregår i praksis.
 
Videoene er laget av den private fertilitetsklinikken Medicus i Trondheim og gjengitt med deres tillatelse på Babyverden. Disse er gjengitt fordi innholdet framstår med redaksjonelt høy kvalitet, og er ikke en del av en kommersiell samarbeidesavtale mellom partene. 


Videoblogg om IVF (prøverørsbehandling)

 

 

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden