Vi som skriver for Babyverden og Familieverden er journalister med lang erfaring. Vi i redaksjonen har til sammen fem barn, og vår erfaring som foreldre kommer godt med når vi skriver for andre i samme situasjon. Bli bedre kjent med oss!

Sist oppdatert: 22. mars 2012

Hovedkontoret til Sandviks ligger i Stavanger, og her jobber også redaksjonen.

Maren Eriksen er redaktør. Hun er ansvarlig for at alt innholdet vårt er oppdatert og korrekt, og har også redaktøransvar for appen Gravid og barn og Spedbarnsboken. Maren begynte i Sandviks i 2003. Hun har to barn: Ida Emilie og Sander.

Janet Molde Hollund er journalist og skriver for både Babyverden og Familieverden. Hennes viktigste oppgave er å vite hva brukerne våre er opptatt av, og skrive de gode artiklene som opplyser og engasjerer. Janet har lang erfaring som journalist fra TV Vest, Stavanger Aftenblad og Universitetet i Stavanger, og begynte i Sandviks i 2011. Hun er mamma til Jonas, Ingrid og Mina Sofie.

I tillegg til det rent redaksjonelle arbeidet, administrerer vi også et stort forum på Babyverden og Familieverden der gravide og foreldre møtes for å diskutere alt mellom himmel og jord.

Vi samarbeider også tett med våre finske kollega, Hanna Roihuvaara. Ofte går artikler og ideer på tvers av landegrensene.

Hva synes du om artikkelen?