Om ossHvem er vi som jobber med Babyverden?

Hvem er vi som jobber med Babyverden?

Av Babyverden 986 Sist oppdatert 22.03.12

Vi som skriver for Babyverden og Familieverden er journalister med lang erfaring. Vi i redaksjonen har til sammen fem barn, og vår erfaring som foreldre kommer godt med når vi skriver for andre i samme situasjon. Bli bedre kjent med oss!

Hovedkontoret til Sandviks ligger i Stavanger, og her jobber også redaksjonen.

Maren Eriksen er redaktør. Hun er ansvarlig for at alt innholdet vårt er oppdatert og korrekt, og har også redaktøransvar for appen Babyverden og Spedbarnsboken. Maren begynte i Sandviks i 2003. Hun har to barn: Ida Emilie og Sander.

Janet Molde Hollund er journalist og skriver for Babyverden. Hennes viktigste oppgave er å vite hva brukerne våre er opptatt av, og skrive de gode artiklene som opplyser og engasjerer – og sørge for at artikler er oppdatert. Janet har lang erfaring som journalist fra TV Vest, Stavanger Aftenblad og Universitetet i Stavanger, og begynte i Sandviks i 2011. Hun er mamma til Jonas, Ingrid og Mina Sofie.

I tillegg til det rent redaksjonelle arbeidet, administrerer vi også et stort forum på Babyverden der gravide og foreldre møtes for å diskutere alt mellom himmel og jord.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: