ForumtråderForum temaHvordan fortalte du sjefen om graviditeten?

Hvordan fortalte du sjefen om graviditeten?

Av Babyverden 11867 Sist oppdatert 30.01.23
Hvor langt var du på vei, hvordan delte du nyheten, og hvordan reagerte sjefen din?

Å fortelle sjefen at man er gravid kan være en litt småskummel eller nervepirrende opplevelse. Andre gleder seg fordi de vet at sjefen vil reagere på en god måte. Hvordan var det for deg? Var det ulikt i ulike svangerskap? Hvordan håndterte du deres reaksjon?

Del din erfaring og les andres her:

Hvordan fortalte du sjefen at du er gravid?

 

Her er noen av svarene som har kommet i diskusjonen:

Jeg spurte om å få snakke privat, og sa at det enda var veldig tidlig men at jeg trengte tilrettelegging og forhåpentligvis skulle ut i permisjon etterhvert. Har gjort det slik alle tre ganger.

Bare fortalte at jeg var gravid og når jeg hadde termin. Hun gratulerte meg og spurte hvordan det var å jobbe for meg om dagen. Å vi snakket en del om hvordan det kunne tilrettelegges for meg på jobben siden jeg har bekkenløsning. Hun var positiv innstilt til svangerskapet og vi pratet lenge sammen om graviditeten. Alt i alt har opplevelsen fra min side vært så behagelig. De jeg jobber med og sjefen har bare hvert positive og hjelpsomme.

«Se! Strek!!» … Kan jo nevnes at jeg både bor sammen med, og deler seng med arbeidsgiveren min, da.

Fortalte det til sjefen over en telefonsamtale pga hjemmekontor. Måtte gå de neste 6 mnd å høre på hvor forferdelig det var for han, at de kom til å slite så fælt å han håpet jeg kom raskt tilbake. Kom tilbake i desember 2022 og er nå gravid igjen så lurer på når jeg skal si ifra denne gangen. Ønsker å si ifra tidlig for å få «beskyttelsen» men orker heller ikke bruker flere mnd av livet mitt på å høre på hvor fælt det er for han at jeg får barn.

Akkurat fått ny jobb så gruer meg. Men sier ikke noe før etter uke 12. Men jeg er gravid med nr 3, får nok fort mage, er så oppblåst. De får tro jeg bare har kosa meg litt ekstra. Har en jobb til men det gruer jeg meg ikke til. De vil bare glede seg over det.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: