Selvsagt er vi glade i kjæresten vår, men noen ganger kan små ting irritere mer enn en skulle tro…

1. La det henge igjen en tom dorull på dorullholderen, og ikke gidde å henge opp en ny til neste som skal gjøre sitt fornødne.

2. Stappe søppelet helt fullt, men ikke ta det med deg ut og tømme det.

3. Hår i sluket som ikke fjernes.

4. Beskjed om at det var en edderkopp i gangen – men den forsvant like før han fikk tatt den. «God natt», liksom.

5. Den som har hatt bilen sist glatt har oversett at bensinlampen lyste. Ingen ting er kjekkere enn å fylle bensin på vei til jobb en mandag morgen!

6. Når du tror du har en samtale med partneren din, for den andre svarer både «ja» og «nei» innimellom. Men når det konkrete spørsmålet kommer til slutt, har vedkommende ikke anelse om hva du snakker om.

7. Du lager middag til partneren din, og tar en liten velfortjent hvil etterpå. Da er det ikke akkurat et sjekketriks å la oppvasken stå igjen i vasken når du kommer tilbake på kjøkkenet.

8. TV som står med lyden på – uansett om du er i rommet eller ikke.

9. Rester av negler eller hard hud som ligger igjen på salongbordet eller i sofakroken.

10. Du ber partneren din om hjelp til noe, og får «ja» til svar, men vedkommende har ikke tenkt å hjelpe før det passer han/henne.

11. Du skal på utflukt med familien, og har pakket alt til deg selv og barna. Mannen får beskjed om å finne det han trenger, men når dere kommer fram, er noe av det første han spør om: «Husket du å ta med fleecen min?»

12. Legge igjen sokker på stuegulvet, eller skitne klær på badet. Har du hørt om skittentøykurv?

13. Så var det det berømte doringen. Den kan løftes opp hvis du står og tisser. Og ned igjen når du er ferdig!

14. Dere har blitt enige om at én av dere skal få sove litt frampå. Da hjelper det ikke hvis du går inn på soverommet og tar på alt lyset når du skal hente klærne du vil ha på deg, eller lar barna få bråke akkurat hvor mye de vil.

Inspirert av Huffingtonpost.com

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelOm oss
Neste artikkelLivredd for å miste
DEL