Du trenger ikke være veldig flink for å utgjøre en stor forskjell! Kan du klare å lage et teppe? Premature og syke nyfødte har det bedre med hjemmestrikkete ullplagg.

Sist oppdatert: 20. mars 2012

Babyverdens strikke-/heklekonkurranse!

Amandaprosjektet har engasjert Babyverdens lesere enormt mye! Kanskje DU vil være med også? Det er kjekt med håndarbeid – og kanskje enda mer gøy når du kan gjøre det for en god sak!

Babyverden har startet en konkurranse på forumet, og vi føler oss sikre på at Babyverdenjentene kommer til å levere!

GÅ TIL KONKURRANSETRÅDEN

 
Det ferdige produktet sendes din lokale Amandakontaktperson, etter at du har tatt bilde av det. Og det beste av alt: Vinnerne trekkes! Det betyr at den som ikke er så strikke- og heklekyndig har like stor sjanse til å vinne som ekspertene.

Les mer om bakgrunnen for Amandaprosjektet her:

Amandaprosjektet – masker med mening
Amandaprosjektet gir varme til små kropper

Del gjerne denne linken på din Facebook-side!

Konkurranseregler:
1. Du må hekle/strikke minst ett plagg til Amandaprosjektet
 
Hva: Sokker, votter, lue eller teppe. Må være garn med minst 70 prosent ull, og garnet må ikke loe. Det er også en fordel om garnet kan vaskes i maskin! Husk; dette skal brukes på sykehusene.
Størrelser: Fra de minste premature på en knapp kilo til fullbårne barn (som er født syke). Som mønster til de minste størrelsene kan du bruke dukkeklær.
Teppene skal være små, ca A3 (dobbel A4 ark/30X40cm). Teppene blir brukt oppå babyene for å lune dem, ikke for å pakke dem inn.

2. Ta bilde og legg inn i tråden her! PS! Amandaprosjektet er veldig interessert i flere oppskrifter, så legg gjerne ved oppskriften/framgangsmåten du har brukt

3. Konkurransen er i gang! Trekning 11. april klokken 13. Vi tar kontakt per PM (personlig melding).

Kontaktpersoner dere kan levere til finner dere her!

Oppskrifter finner dere her!


Premier
1. Premie: 20 deilige nøster Dale Babyull i valgfri farge. Garnet er levert av Dale garn og verdt kr 860,-
I tillegg får førstepremievinneren boken «Pickles favoritter» (verdi 199,- se under).

2. -10.premie: Boken «Pickles favoritter»http://shop.pickles.no/no/produkter/boka-var/ Bøkene er levert av pickles.no og veil. pris er 279,- per stk.

Hva synes du om artikkelen?