GravidGutt eller jente – dette sier stjernene

Gutt eller jente – dette sier stjernene

Illustrasjonsfoto: iStock
Av Mona Moseng 7393
Det finnes en astrologisk teori som sier at dersom man vet hvilken dag man ble gravid på, kan man se på om månen stod i et feminint eller et maskulint tegn for å finne ut hvilket kjønn man venter. Stod månen i et feminint tegn, får man jente – stod den i et maskulint tegn blir det gutt.

Månens sykluser styrer alt vann på jorden. Siden menneskekroppen består av mest vann, styrer den også våre følelser, vårt skiftende humør, våre rytmer, en kvinnes månedlige sykluser – og det sies også at man kan finne ut, gjennom månen, om man kommer til å få ei jente eller en gutt.

Det finnes en astrologisk teori, at dersom man vet hvilken dag man ble gravid på, kan man se om månen står i et feminint eller et maskulint tegn. Stod månen i et feminint tegn, får man jente – stod den i et maskulint tegn blir det gutt.

Naturligvis er det ikke alle som vet nøyaktig hvilken dag de ble gravide på. Men for de som vet det, er den enkleste måten å finne ut hvor månen stod hen enten ved å kjøpe en bok om efemerider (finnes på bokhandlere, i alternativ-seksjonen), eller ved å gå inn på www.astro.com. På velkomstsiden her står det nederst i menyen til venstre ”Ephemeris.” Velg deretter ”6000 years ephemeris” og deretter klikker du på det aktuelle år.

Efemeridene står oppført med symboler, så nedenfor finnes en liste over både symboler, tegn og kvaliteter:

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: