BabyTil alle mødre – du er en god mamma!

Til alle mødre – du er en god mamma!

Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Blogg: BeautifullyBellaFaith.com 2473 Sist oppdatert 22.05.13

Det er lett å føle seg utilstrekkelig som mamma. Derfor deler vi denne listen med deg. For du er virkelig en god mamma!

Til mammaen som ammer: Bra jobba! Det er virkelig en fantastisk gave du gir babyen din, uansett hvor lenge du klarer å fortsette. Du er en god mamma!

Til mammaen som gir babyen morsmelkerstatning: Er det ikke utrolig hva man får til? Før ville barn av mødre med lite eller ingen melk lide, men nå? De har det helt fint takket være erstatningen! Du er en god mamma!

Til mammaen som bruker tøybleier på babyen: Store myke romper er bare så søte, og økonomivennlige. Du er en god mamma!

Til mammaen som bruker engangsbleier: Utrolig hvor mye de bleiene kan holde på. Og så deilig å slippe å bekymre seg for lekkasjer og ekstra klesvask. Du er en god mamma!

Les også:

10 ting du ikke sier til en guttemamma

Hva mamma egentlig mener

Du vet du er småbarnsmamma når…

Til mammaen som er hjemme med barnet: Det er mye jobb å ta vare på et lite barn hele dagen, men å være til stede med barnet ditt de første årene må være fantastisk! Du er en god mamma!

Til mammaen som jobber: Det er bra at du fremdeles kan gjøre karriere, du er et godt forbilde for barna dine på mange måter! Du er en god mamma!

Til mammaen som tyr til ferdigmat hele uken fordi hun er for sliten til å lage mat eller handle: Du sørger for at barna dine får mat, og de klager nok heller ikke! Noen ganger kan røde bokser med bokstaven M på være det som sørger for at du beholder vettet! Du er en god mamma!

Til mammaen som lager hjemmelaget mat til frokost, lunsj og middag hver dag hele uken: Supert! Riktig næring er viktig, og de lærer å like sunn mat fra de er små. Da er sjansen for at det varer hele livet stor. Du er en god mamma!

Til mammaen som har barn som sitter stille og oppfører seg pent på restaurant: Kudos, det krever mye å bevare roen med barn på et sted de ikke kan løpe rundt. Du er en god mamma!

Til mammaen til smårollingen som har et sinneanfall i butikken: De velger alltid det verste stedet når de får slike utbrudd, ikke sant? Vi har alle vært der… Du er en god mamma!

Til mødre som dømmer andre mødre for noen av disse tingene? Glasshus, min venn, glasshus!

Teksten er gjengitt med tillatelse fra bloggeren Beautyfully BellaFaith.

Les også:

Slik blir du en bedre mamma i år

Til alle mødre: unn deg en pause!

Mamma – våg å være deg selv! Lytt til podcast med Helsesista: 

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: