Vi var jo så gode venner vi to – før tvillingene kom.

Sist oppdatert: 5. august 2015

Kjære Søvn, min eldste og kjæreste venn. 

Hvor har du vært? Vi hadde alt, du og jeg. Vi forlot aldri hverandres side – åtte timer om natten, mer i helgene – og vi hadde også noen tilfeldige sammenkomster om ettermiddagen.

Søndager var vår helt spesielle dag. Da kunne vi ta overdose i hverandres drømmende nærvær til vi begge følte vi var i stand til å starte friskt på en ny uke. 

Les også:
Den store løgnen om søvn

Slik legger du babyen når den skal sove

I det siste har du virket fjern og kald. Var det flørten min med Kaffe som fikk deg til å trekke deg unna? Du vet pokker meg godt at jeg bare var med henne fordi jeg savnet deg. Jo mer du avviste meg, jo mer trykket du meg mot hennes bryst. Jeg tok ikke én eneste slurk espresso uten at jeg tenkte på deg.  

I går kom du ikke hjem i det hele tatt. Hvor i huleste var du? Jeg trengte deg.

Beklager. Jeg mente ikke å klikke. Jeg er bare så… trøtt. Jeg klarer ikke å tenke klart. Nå vet jeg hvor langt jeg kan tøye strikken, i grafisk HD-detalj.

Jeg trenger deg her. Du kan ordne opp alt dette.

I stedet er du der ute, spretter rundt med vennene mine – de uten barn. Jeg kan ikke gå inn på Facebook uten å lese all disse motbydelige, ekle detaljene. ”Deilig å sove frampå i dag.” ”Kan ikke forstå at jeg sov 10 timer i strekk!”

Dette er Sam Avery

Bristik stand up-komiker, ble pappa til tvillinger våren 2015. Blogginnlegget ble først publisert på Averys egen blogg i juli 2015.

Du pleide å gjøre dette med meg. Jeg blir syk bare av å tenke på det. Jeg tok deg for gitt, jeg forstår det nå. Jeg innser at vi aldri vil få tilbake det vi hadde, men vær så snill – kom tilbake i livet mitt.

Med kjærlighet og desperasjon.

Hilsen En utslitt ny forelder

Sam Avery har også en egen Facebook-side.

Les også: 
10 kjappe om leggerutiner

Blir man født morgenfugl eller nattugle?

100 enkle trinn for å legge et barn

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?