BabyHunden Buddy vil lære babyen å krabbe

Hunden Buddy vil lære babyen å krabbe

Hunden Buddy forstår den lille jenta. Foto: Skjermdump fra YouTube
Av Babyverden 1117 Sist oppdatert 19.01.16

Den lille jenta vil så gjerne bevege seg rundt på gulvet, men kommer ingen vei. Da kommer den hjelpsomme hunden Buddy for å hjelpe henne.

Det går hverken framover eller bakover for den lille babyen. Jenta spreller ivrig med både armer og bein, men kommer seg ikke av flekken. Men menneskets firbeinte venn, som ifølge forskning føler med oss og har evne til å synes synd på oss, forstår den lille babyen. Se hvordan jenta stråler opp når hunden Buddy viser henne hvordan hun kan gjøre! 

Hunden - menneskets beste venn?

- Hunden var det første husdyret vårt, og er i dag den arten som viser størst variasjon i størrelse, farge, fasong og atferd.


- Gjennom evolusjonen har hunden utviklet seg til å kunne kommunisere godt med oss mennesker, på en måte ingen andre arter kan. Hunder forstår intuitivt hva vi mener når vi peker, de følger med blikket vårt og de oppfatter vår sinnsstemning. Som følge av dette oppfatter vi mennesker at hunden er intelligent og vi knytter oss sterkt til hunden. Studier har vist at tilknytning mellom hund og eier ligner tilknytningen mellom mor og barn. Hunder kan vise separasjonsangst, glede ved gjenforening og preferanse for en person fremfor en annen på samme måte som barn gjør overfor mor.

Kilde: Store norske leksikon


 Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: