Er du gravid, og vil at babyen skal få høre musikk? Det kan den nå gjøre med Babypod – en slags tampong du fører inn i skjeden.

Det har lenge vært kjent at den lille babyen i mors mage tidlig viser respons når det blir spilt musikk eller mamma synger. Nå har det blitt lansert en ny elektronisk dippeduttt, som skal sørge for at babyen får høre musikk – en såkalt Babypod.

Ifølge produsentens egen nettside, Babypod.net, stimulerer denne intravaginale høytaleren det ufødte barnets nevrologiske utvikling. De sier at vitenskapelige studier viser at musikken oppmuntrer til kommunikasjon og stemmebruk selv før fødselen.

Her er et par ting som skal ha kommet fram gjennom studien:
– 87 prosent av babyene reagerer med å bevege på kropp og hode når musikk strømmes vaginalt. I tillegg åpner og lukker de munnen, stikker ut tungen og gestikulerer.
– Det er avslørt at fosteret kan høre fra uke 16. Tidligere har en trodd at det var fra uke 26.

Se hvordan babyen utvikler seg i magen uke for uke.

Produktet skal også være testet og godkjent av Institut Marquès, et internasjonalt senter for referanse i gynekologi, obstetrikk og assistert befruktning.

En Babypod koster  kr 1197.90

Slik brukes den:

Still deg i en behagelig posisjon:

1. Før forsiktig inn den frie enden av Babypod til den er inne i skjeden .
2. Koble jack- pluggen til din smarttelefon .
3. Hvis du ønsker å høre på samme musikken som babyen din lytter på, er det en til lydinngang på toppen av kontakten for hodetelefoner.
4. For å fjerne Babypod, trekker du forsiktig i tilkoblingsledningen .

NOE FOR DEG? SVAR I POLLEN NEDERST I ARTIKKELEN!

Her er en informasjonsvideo om produktet.Obs! De snakker spansk.

 


 

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?