Patrick Sloan (60) satte nylig en rekord ikke mange kommer til å slå. Nå lurer han på hvem han skal trille tur med. Sønnen, barnebarnet eller oldebarnet?

Sist oppdatert: 25. juli 2012


35 år etter at den eldste datteren ble født er 60 år gamle Patrick Sloan fra Doncaster i England nok en gang igang med bleieskift og nattevåk. Og familiens overhode går travle tider i møte!

I løpet av tre måneder fødte nemlig hans kone, datter og barnebarn hver sin lille gutt.

– Det var en stor overraskelse å finne ut at jeg skulle bli far igjen i min alder. Men at jeg skulle bli både bestefar og oldefar samtidig var nesten utrolig, sier Patrick til The Mirror.

Les også: 29 år og bestefar!

Stolt far, bestefar og oldefar!

– En liten skatt!

Patrick har tre voksne barn og seks barnebarn. Hans yngste sønn, Ethan ble født i mars i år, i juni kom oldebarnet Mason og 12 dager etterpå ble barnebarnet Leonard født.

– Jeg innrømmer gjerne at jeg hadde glemt alt om søvnløse netter og at som skjer med en liten baby, men jeg ville ikke byttet for alt i verden. Ethan er en liten skatt som får meg til å smile hver eneste dag!

Voksen mamma: 50 bør være øvre grense!

Fornøyd bestefar

Patrick giftet seg med sin andre kone Joanne, som er 21 år yngre enn ham, i 2007.
De jobbet på samme sykehus og falt umiddelbart for hverandre. Ingen av dem tenkte på aldersforskjellen. Og ingen av dem snakket om å få barn sammen heller.

Les: Mammaer med 20 års aldersforskjell

– Joanne var opptatt med sykepleierstudiene og jeg koste meg som bestefar, smiler Patrick, som blir pensjonist om fem år.

Joanne sier at hun fokuserte på å få seg utdannelse og jobb i begynnelsen av forholdet, og hadde slått seg til ro med at hun ikke ville få barn. Likevel kom spørsmålet opp. Patrick, som hadde sterilisert seg, reverserte inngrepet – og åtte måneder senere var Joanne gravid.

Les: Fordel å være en godt voksen mamma?

Les: 68 år og småbarnspappa

Sjokkert

Fern (18) fødte bare noen uker etter bestefars kone.

Familien rundt dem ble overrasket, men glade da de fikk nyheten om familieforøkelse.Gleden ble ikke mindre da Patricks datter Odette (35) fortalte at hun ventet barn. Men overraskelsene stoppet ikke med det. Noen få uker senere var også Odettes datter Fern (18) gravid!

Les: Slik fortelles verdens største nyhet!

– Jeg ble ganske sjokkert, forteller Patrick. Plutselig gikk det opp for meg at jeg skulle bli far, bestefar og oldefar i løpet av kort tid!

Odette syntes også det var en merkelig situasjon:

– Det var rart å være gravid samtidig som min datter og stemor!

Les: 10 tips for et godt forhold til besteforeldrene

Les: Er dagens besteforeldre selvopptatte?

Joanne, som bare er fire år eldre enn sin stedatter syntes også det var et sjokk å gå gravid samtidig med ektemannens datter og datterdatter, men alle tre gledet seg stort til babyene som skulle komme.

21 års aldersforskjell er ingen hindring for de lykkelige foreldrene.

Var med på fødselen for første gang

Joanne og Patrick sin sønn Ethan var den første av de tre som meldte sin ankomst, 14. mars. Og den stolte pappaen var med på fødselen, for første gang.

Dette kan mannen forvente på fødestuen

– Da de andre tre ble født for over 30 år siden var ikke menn velkomne på fødestuen. Det var fantastisk å se Ethan bli født og holde ham i armene. Jeg følte meg som verdens heldigste mann!

Bare uker etterpå hadde også datteren og barnebarnet født sine babyer.

Les: Mia ble mamma som 14-åring

– Det er tre fantastiske gutter, sier den stolte faren, bestefaren og oldefaren!

Hva synes du om artikkelen?