Du er her:  > Lister > Footerliste > Om Sandviks AS
 

Om Sandviks AS

 

Babyverden.no eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.

Sandviks AS tilbyr bøker, veiledning og produkter som påvirker og stimulerer barns utvikling – både fysisk og motorisk – på en positiv måte.

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Spedbarnsboken

Spedbarnsboken 2016

Historien om Sandviks AS startet med Spedbarnsboken. Boken kom første gang ut i 1965, og den gang som nå var tanken å lage en informativ og oppdatert bok om barnets første år som småbarnsforeldre kan ha glede og nytte av å lese. Boken er brukervennlig, og mange har omtalt den som en "håndbok om babyer”.

Spebarnsboken er skrevet av ca. 30 fageksperter som jevnlig gjennomgår og oppdaterer innholdet. Spebarnsboken deles i dag ut gratis til nyblitte foreldre ved de fleste fødesteder i Norge. Du kan bestille Spedbarnsboken her.

les Spedbarnsboken her

 

Svangerskapsboken

Svangerskapsboken 2015

Sandviks gir også ut Svangerskapsboken som er en bok til den gravide. Boken har en del til mor og en del til far, med plass til egne dagboknotater, samt informasjon om barnets utvikling uke for uke. Boken har

dessuten tips og råd til både mor og far foruten temasider og visdomsord ogdikt til inspirasjon.

Svangerskapsboken deles ut gratis til alle gravide. Spør etter boken der du går til svangerskapskontroll, enten ved ditt legekontor, hos din jordmor eller der du går til ultralydkontroll. Du kan bestille Svangerskapsboken her.

 

Fødselsboken

Fødselsboken 2015Foruten disse bøkene utgir Sandviks også Fødselsboken. Her får du som er gravid all den informasjonen du trenger for å kunne forberede seg til den store begivenheten.

Jordmor Monica Moland skriver med kunnskap og innlevelse om den unike opplevelsen en fødsel er. Pappa får også god innføring i den viktige oppgaven som venter, både før og under fødselen.

Fødselsboken får du tilsendt gratis ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Da får du samtidig også mange andre fordeler på Babyverden.no.

Les fødselsboken her

 

 
Sandviks AS driver også bokklubben Goboken som tilbyr alderstilpassede barnebøker for barn mellom 0 og 6 år. Mer om Goboken kan du lese på bokklubbens nettside på www.goboken.no.

Under følger lenker til et utdrag av tjenester fra Sandviks:

Navnemerket.no – Navnelapper i høy kvalitet til lav pris! Få klistremerker og strykemerker rett hjem i postkassa. Gratis porto. Enkelt og greit!

Babykort.no – Invitasjoner, takkekort og personlige fotokort til alle anledninger. 100% fornøydgaranti og rask levering!

Sandviks butikk – Barnet ditt fortjener markedets mykeste merinoull fra Laska kidswear. Økologisk og 100% naturlig.Oppdatert 17.06.2016
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 2
Brystvorter
Skrevet av Shansa 30.10.2016
Hei

Jeg er i uke 24 og har hatt kløene og harde brystvorter i ca.2-3 mnd nå. Det er så plagsomt og jeg blir nesten på gråten 😔 Hadde ikke hatt det i mine andre to graviditeter. Det kjennes som hevelse på brystvortene. Har prøvd med fete kremer og oljer, det hjelper litt der og da.
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold
svangerskap
Skrevet av tonje hansen 06.12.2012
Hdi. Jeg vil gjerne bestille alle bøkene deres som dere reklamerer for<3<3 men om dere har mulighet til å sende dette til min samboer så hadde dette vært fint. Navnet hans er stian etterlid elgfaret 4d 3550 gol
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold


Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden