Navn er vanlige og populære av en grunn – de er fine. Og mange synes det. Ingen vil stusse ved navnevalget eller lure på om dette kan være et navn. Dette er trygge alternativer – for det meste.

Sist oppdatert: 17. februar 2015

Kanskje vil noen lure på om Hanna skrives med eller uten en h på slutten, eller om det er Sofie med f eller ph. Og så er det jo greit å være klar over at du risikerer at barnet ditt blir en av Emma’ene i barnehagen eller på skolen.

Her er gode alternativer for deg: Nora, Emma, Sara, Sofie, Emilie, Anna, Linnea, Thea, Maja og Ingrid.

      

LIK BABYVERDEN PÅ FACEBOOK. FÅ VIKTIGE OG AKTUELLE ARTIKLER I NYHETSFEEDEN DIN.

    

Les også:

Topp 50 jentenavn

Ifølge navnestatistikken er Nora fjorårets vinnernavn. Men visste du at det er flere jenter som fikk navnet Emma? Årsaken er at Nora skrives på to måter. 405 små jenter fikk navnet Nora i fjor, og 29 Norah. Til sammen blir det 434 stykker og flest. Men 418 fikk navnet Emma.

     

Topp 50 guttenavn

Joda, Lucas stakk av med førsteplassen. Men det var faktisk ikke flest gutter som fikk det navnet i fjor. Det var flere William. For Lucas skrives på to måter, og Lucas med c var det 271 små gutter som fikk til navn, og 177 fikk Lukas. Til sammen blir det flest - altså 448 stykker. Men William er det 438 av.
Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?