Hjem Podcast Podcast: Foreldre

Podcast: Foreldre

Å være foreldre er kanskje det største i livet. Man skal fortsatt være seg selv, selv om man har fått et digert ansvar for et annet menneske, og så skal man gjerne fortsatt være partner også. Her finner du podcaster til deg som forelder – om alt fra trening til samlivsbrudd og foreldrestiler.

Alt vel med mor og barn, men hva med partneren?

Journalist Janet Molde Hollund møter helsesykepleierne Nina Espedal og Tone Kleppa Jåtten ved Hillevåg helsestasjon i Stavanger. De har blant annet skrevet to kapitler...

Lytt til podcasten Babyens første år

Barnelege og psykologspesialist forklarer måned for måned om barnets utvikling og gir tips til deg som forelder.

Voksne som omgås barn må ha vaksinene i orden. Har du det?

Overlege og spesialist i barnesykdommer, Margrethe Greve-Isdahl på Folkehelseinstituttet er gjest hos programleder Karine Næss Frafjord i denne episoden. Lytt til episoden her:

Barselomsorgen: Hva kan du som nybakt forelder forvente?

Jordmor og seniorrådgiver Hege-Maria Aas i Helsedirektoratet forklarer hva som skjer i ukene etter fødsel. Programleder er Karine Næss Frafjord. Lytt til episoden her:  

Hvordan takle barns ulike følelser?

Karine Næss Frafjord er programleder i Babyverdens podcast. Lytt til episoden her:  https://www.familieverden.no/oppdragelse/gode-rad/var-bevisst-hvordan-du-former-barnet-ditt/ https://www.familieverden.no/oppdragelse/gode-rad/ikke-push-barnet-for-mye/ https://www.familieverden.no/utvikling/sosial-utvikling/empati-starter-i-nesen/

Hvordan få forholdet til å vare

Psykologspesialist og parterapeut Eva Tryti snakker om hvordan vi skal få forholdet til å vare. Programleder er Karine Næss Frafjord. Lytt til podcasten her:      

Lytt til podcaster om barn

Vi har spurt eksperter om mange ting foreldre lurer på om barna sine. Du finner alle podcastene her.